Een prachtig interieur van Lifs Interior Design.
Een prachtig interieur van Lifs Interior Design. Foto: aangeleverd

Lifs interieuradvies & styling wordt Lifs Interior Design

Algemeen Bedrijf Belicht

Lifs Interior Design
Holleweg 44
1851 KH Heiloo
06-11741499
www.lifs.nl
stephanie@lifs.nl
Pinterest: lifsstyling
Fb: LIFS Interior design
Instagram: lifs_interieuradvies

“Een vertrouwde naam met een nieuwe toevoeging die onze ambitie voor de toekomst goed weergeeft”, aldus Stephanie Pater, oprichter en eigenares van Lifs Interior Design. Na bijna tien jaar interieuradvies aan particuliere en zakelijke opdrachtgevers met daarnaast projectbegeleiding voor bestaande- en nieuwbouwwoningen was het tijd voor een nieuwe naam, een nieuwe locatie in het najaar én een webshop vol prachtige accessoires.

Stephanie, Lonneke, Maxime, Billy en stagiaire Maja (Jan des Bouvrie College Amsterdam), zijn de stuwende krachten achter Lifs Interior Design. Zij adviseren particuliere en zakelijke opdrachtgevers bij vragen omtrent indelingen van woon- en kantoorruimtes, kleuren en verlichting.

Balans, zichtlijnen en eenheid
Aan de hand van de plattegrond richten de interieurontwerpers de ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk in: de kasten worden ingetekend, de vloer, de bank wordt geplaatst en de keuken wordt ingedeeld. Zelfs aan de kleuren en het materiaalgebruik wordt gedacht. Waar je als leek door de bomen het bos niet meer ziet biedt Lifs bij de aankoop of verbouwing van een (nieuwbouw)woning de oplossing. “Onze kracht ligt in het lezen van plattegronden, verhoudingen moeten kloppen”, aldus Stephanie.

3D: visualiseer je nieuwe thuis
Na een intakegesprek waardoor de interieurontwerper een beeld krijgt van je wensen en levensfase, wordt het interieuradvies in een 3D-plattegrond uitgewerkt. Je kunt op deze manier een rondje lopen door je toekomstige woonruimte en het gelijk ervaren. Het interieuradvies wordt zowel digitaal als ingebonden per post verstuurd mét kleurnummers, verlichtingsplan, stalen en prijzen.

Shoppen wordt nog leuker met Lifs Interior Design
Lifs inspireert meer dan twee miljoen kijkers per maand via Pinterest, Instagram en Facebook. Ook worden de interieurs van Lifs uitgebreid geshowd in het toonaangevend interieurmagazine Stijlvol Wonen. Ook staan zij vermeld op diverse interieurplatforms zoals Hoog Design, The Art of Living en Obly. Maar u kent Lifs vooral via de unieke interieurs van uw buren, plaatsgenoten of uw familie. Zo komen de meeste nieuwe gelukkige huiseigenaren die een woning bouwen of verbouwen bij Lifs terecht.

Nieuw is de stijlvolle webshop waarin zij de mooiste accessoires persoonlijk voor u hebben geselecteerd. Zo kunnen interieurliefhebbers snel de puntjes op de i zetten in hun eigen interieur.

In het najaar zal Lifs verhuizen naar een nieuwe studio in Heiloo.

Projectbegeleiding en ontzorgen
De adviseurs van Lifs kunnen desgewenst een deel van het project of het hele project begeleiden. “We gaan bijvoorbeeld mee naar de keukenshowroom, we zijn erbij als de nieuwe vloer wordt gelegd of we zijn het extra paar ogen en oren op de bouwplaats en alles daartussenin natuurlijk. Het is maar net waar de opdrachtgever ontzorgd wil worden”, glimlacht Stephanie.

Lifs Interior Design staat voor een eerlijk advies, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. De doelstelling is om een tijdloze woning met een uniek karakter in een sfeervolle kleurstelling te realiseren. Ook de praktische zaken zijn belangrijk: voldoende bergruimte, goed zitcomfort en goede verlichting.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant