Tim Gast (links) en Sjors van der Steen (rechts).
Tim Gast (links) en Sjors van der Steen (rechts). Foto: aangeleverde foto.

Tegenpolen komen samen bij ‘Debatmeesters’

Algemeen

HEILOO - Vrienden Tim (24) uit Akersloot en Sjors (24) uit Heiloo vinden dat er meerdere kanten aan een verhaal zitten en geloven stellig dat een debat de beste manier is om de juiste kant te ontdekken. Daarom zetten zij de podcast ‘De Debatmeesters’ op.

Sjors en Tim zijn haastig op zoek zijn naar het vormen van een eigen mening - maar welke dan? Binnen deze zoektocht kwamen zij tot de conclusie dat het ontwikkelen van een eigen mening nog knap lastig is. Wat is nu de waarheid en wat is fake news? Bij talkshows komt vaak kortstondig maar één kant van het verhaal naar voren en hebben politieke correcte antwoorden de overhand. Dit vinden Debatmeesters Tim en Sjors te gebrekkig om hun eigen mening mee te vormen. Het moet toch ook anders kunnen? In hun zoektocht naar dé enige echte eigen mening zijn de vrienden een podcast begonnen waar door middel van een debat naar een antwoord wordt gezocht. Politieke correctheid en loze praatjes worden er hard afgestraft, dat draagt namelijk niet bij aan het vinden van het juiste antwoord op de stelling.

De debatmeesters Sjors en Tim leiden elke maand een debat met twee gasten die zich een maand lang verdiept hebben in het onderwerp van de stelling. Het unieke aan dit debat? Alles mag gezegd worden en de sprekers zijn niet gebonden aan spreektijd. De stellingen zijn pakkend, prikkelend, punctueel. Debatmeesters laat tegenpolen samenkomen en de rede winnen van de waanzin. Luister en vorm je eigen mening.

Benieuwd naar onze eerste uitzending? Volg ons!
Instagram: @debatmeesters
Spotify:         debatmeesters

Heb je een pakkende, prikkelende, punctuele stelling, vragen, tips, tops of wil je een keer onze gast zijn? Mail ons: info@debatmeesters.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant