Afbeelding
Foto: Pexels

Waar koop je tassen?

Algemeen

Er zijn verschillende winkels waarbij je tassen kunt kopen. Dit geldt voor zowel de verschillende fysieke winkels als voor online winkels. Wanneer je dus naar de stad gaat om nieuwe schoenen te kopen, is het helemaal niet zo vreemd dat je thuis komt met tassen in plaats van nieuwe schoenen. Dit bijvoorbeeld omdat je een leuke kortingsactie tegenkwam. Tassen kun je vaak niet genoeg hebben. Dit omdat je niet altijd maar met dezelfde tas op stap wil. Zo neem je de ene dag liever je aktetas mee, terwijl je de andere dag liever op stap gaat met een rugzak.

Op stap met een rugzak
Soms is het slim om op stap te gaan met een rugzak. Dit zodat je je handen vrij hebt. Dit kan onder andere het geval zijn op het moment dat je op de fiets naar je werk gaat, een lange wandeling gaat maken of omdat je een dagje naar een pretpark gaat. Zeker wanneer je dagelijks met de fiets naar je werk gaat, is het belangrijk dat de spullen in je rugzak beschermd worden tegen allerlei weersinvloeden. Je wilt immers niet dat de spullen in je rugzak onherstelbare schade oplopen omdat het buiten regent. In dit geval is het aan te raden om een Rains backpack aan te schaffen. Een rugzak van het merk Rains is namelijk waterdicht. 

Waterdichte rugzak
Een waterdichte rugzak is nooit een overbodige luxe. Dit of je hier nu je laptop in wilt stoppen of droge sokken schoenen. Een Rains rugzak is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kun je een rugzak kopen in een neutrale kleur, maar je kunt ook een rugzak kopen in een opvallende kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze of okergele rugzak. Een Rains rugzak is niet alleen een stijlvolle rugzak, maar is ook gemaakt van duurzame materialen. Dit zodat je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van je nieuwe rugzak. Toch is het niet tijdens elke gelegenheid even gepast om een rugzak mee te nemen.

Niet gepast
Er zijn gelegenheden te bedenken waarbij het niet gepast is om een rugzak mee te nemen. Dit kan onder andere het geval zijn bij een ceremonie of chique feest. Wanneer je naar één van deze gelegenheden toch een tas mee wilt nemen, is het aan te raden om een crossbody tas aan te schaffen. Zo’n tas kun je naar vrijwel iedere gelegenheid meenemen en is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en van verschillende merken. Vroeger werd een crossbody in de volksmond ook wel schoudertas genoemd. 

Schoudertas
Tegenwoordig wordt een schoudertas een crossbody tas genoemd. Zo’n tas beschikt over een handige schouderriem zodat je de tas gemakkelijk over je schouder kunt hangen. Dit zodat je niet continue de tas in je handen hoeft te houden. Vaak is de schouderriem voorzien van een beschermingskussen zodat je niet bang hoeft te zijn dat de riem van je nieuwe crossbody tas in je schouders snijdt. Een crossbody tas kan gemaakt zijn van verschillende materialen.

Verschillende materialen
Tassen kunnen gemaakt zijn van verschillende materiaalsoorten. Dit geldt ook voor een crossbody tas. Zo kun je zo’n tas kopen die gemaakt is van leder, maar ook het kopen van een crossbody tas die gemaakt is van polyester behoort tot de mogelijkheden. Elke materiaalsoort heeft z’n eigen eigenschappen. Welke materiaalsoort het beste bij jou past, is een kwestie van een persoonlijke keuze.

(Dit is een betaald artikel)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant