Iedere werkdag gedurende de ochtend is ten minste een van de huisartsen aanwezig.
Iedere werkdag gedurende de ochtend is ten minste een van de huisartsen aanwezig. Foto: aangeleverd

Huisartsenpraktijk De Karmel bijna open

Algemeen

EGMOND-BINNEN - In slechts vier weken tijd hebben Bouwbedrijf Tervoort uit Egmond en andere Egmondse vaklieden de ruimten in de school aan de Herenweg in Egmond-Binnen volledig gerenoveerd en omgetoverd tot mooie praktijkruimten voor Huisartsenpraktijk De Karmel en fysiotherapeut De Ronde Egmonden. Op 1 maart starten huisartsen Van Geldern en Smits met het ontvangen van patiënten op het nieuwe adres, samen met hun vertrouwde team.

Daarmee gaat een langgekoesterde wens van veel inwoners van Egmond-Binnen in vervulling. De praktijk in Egmond aan den Hoef blijft open als voorheen. Alle afspraken kunnen nog steeds worden gemaakt via het vertrouwde telefoonnummer 072-506 12 63, maar patiënten hebben vanaf 1 maart de keuze waar ze hun arts willen bezoeken.

Praktische informatie De Karmel Egmond-Binnen
Afspraak maken
Huisartsenpraktijk De Karmel is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur op telefoonnummer 072-506 12 63. Bij het maken van de afspraak kiest u in overleg voor Egmond aan den Hoef óf Egmond-Binnen. Goed noteren dus waar u wordt verwacht!

Huisarts
Op de nieuwe vestiging is iedere werkdag gedurende de ochtend ten minste een van de huisartsen aanwezig.

Praktijkondersteuner
Praktijkondersteuner chronische ziekten en ouderenzorg Miriam Hoogeland zal op werkdagen gedurende een aantal middagen spreekuur houden.

Huisartsenpraktijk De Karmel Egmond-Binnen, Herenweg 72 B, 1935 AG Egmond-Binnen.

Meer informatie: huisartsenpraktijkdekarmel.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant