Afbeelding
Foto: Pixabay

Mooie prestaties van Triasatleten

Algemeen

HEILOO - Terwijl half Nederland aan het schaatsen, sleeën of sneeuwwandelen was, werden er elders mooie indoor atletische prestaties geleverd! Ook de Triasatleten lieten mooie dingen zien.

Zo heeft Timme Koster het afgelopen weekend bij Omnisport in Apeldoorn een hele goede tijd gelopen op de 60 meter horden. Met een tijd van 7,86 seconden was dit de derde tijd ooit in zijn leeftijdsklasse en de tweede tijd van de wereld als junior in dit coronajaar. Een geweldige prestatie van Timme, die volgende week bij het NK senioren aan de start staat.

Lisanne de Witte heeft in het Franse Metz de limiet gelopen voor de EK indoor 400 meter (52,81 seconden). Dit was weer de eerste wedstrijd sinds lange tijd voor de nummer drie van Europa. Aankomend weekend staat voor Lisanne het NK op de planning. Jamile Samuel heeft afgelopen weken veel 60 meterwedstrijden gelopen, in Karlsruhe, Düsseldorf, Ostrava, Metz en Lievin. Ook Jamile heeft de limiet voor het EK gelopen en ze won de 60 meter in 7.27 seconden in Ostrava. Laura de Witte opende haar 400 meter indoorseizoen in Wenen. De tijd van 54.50 seconden was prima voor haar eerste race.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant