Afbeelding
Foto: Bart Burkels

APK Service Heiloo adviseert: Belangrijke informatie over uw voertuig in coronatijd

Algemeen Bedrijf Belicht

APK Service Heiloo
De Hoefsmid 26
1851 PZ Heiloo
072 - 737 0199
www.apkserviceheiloo.nl
info@apkserviceheiloo.nl

Al sinds 2013 staat APK Service Heiloo voor u klaar voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw auto of camper. Naast de werkplaats is er een aparte wassalon waar de medewerkers van APK Service Heiloo uw voertuig een metamorfose kunnen geven, zowel van binnen als van buiten. U kunt uw banden laten wisselen bij APK Service Heiloo en ze slaan die zelfs voor u op. APK Service Heiloo werkt met transparante tarieven en staat midden in de gemeenschap van Heiloo en omstreken.

Het servicelevel van APK Service Heiloo ligt hoog: zij geven u graag vrijblijvend advies over het onderhoud van uw auto, ze hebben een haal- en brengservice, leenauto’s en leenfietsen. Kortom, eigenaar Chiel Keet en zijn vrouw Anoukh Stins denken graag met u mee.

Meedenken in coronatijd
Door de coronamaatregelen werken veel mensen thuis en de auto wordt stukken minder, zelfs bijna niet gebruikt. Mensen worden door het RDW gewezen op het verlopen van de APK, die zij vervolgens braaf laten verzorgen maar verder wordt er weinig gereden en logischerwijs weinig aan onderhoud gedaan.

Het viel Anoukh op dat bestuurders er niet op worden gewezen dat er veel kan misgaan met je auto als je ineens zo weinig kilometers rijdt. “De accu gaat plat, vocht en vervuiling daalt neer in de olie of koekt aan en de airco staat stil, dit brengt bacteriën en vieze luchtjes met zich mee”, zo legt Anoukh uit. U heeft vast weleens die geur van ‘natte hond’ geroken als u voor de eerste keer in de zomer uw airco aanzet. Dit betekent dat uw aircosysteem toe is aan een servicebeurt of reiniging.

Ook in tijden van corona denkt APK Service Heiloo met u mee: “Wij beseffen dat veel mensen er financieel op achteruit gaan in deze moeilijke tijd en daarom hebben wij een aantal mooie aanbiedingen”, aldus Anoukh. Maar eerst geeft zij een aantal belangrijke tips:

Winterse tips

Tip 1

Je auto wassen tijdens winterse dagen lijkt soms een nutteloze actie, toch kan een wasbeurt tussendoor zeker geen kwaad. Onderschat namelijk niet wat pekel met je lak kan doen.

Tip 2

Ondanks het feit dat je niet naar je werk hoeft adviseert APK Service Heiloo om af en toe een langer stuk te gaan rijden zodat de auto goed op temperatuur kan komen.

Tip 3

Laat altijd je airco aan, ook al is het op standje 1. Als de airco lang stilstaat heeft u kans op bacteriën die de auto in worden geblazen of op nare luchtjes.

Tip 4

Zorg dat je banden op spanning zijn, dat rijdt namelijk veiliger, maar ook zuiniger.

Aanbiedingen
Als aanvulling op haar gratis tips én om inwoners van Heiloo te ondersteunen in deze moeilijke tijd heeft APK Service Heiloo de volgende aanbiedingen tot eind maart: De APK is vanaf heden niet alleen bij groot onderhoud, maar ook bij klein onderhoud helemaal gratis. Een aircoreiniging kost slechts € 45 in plaats van € 65 en bij een beurt krijgt u een uitgebreide aircoservice met 50% korting.

Anoukh benadrukt dat mensen altijd mogen bellen voor een deskundig én vrijblijvend advies. Dat is waar de vakmannen van APK Service Heiloo voor staan: no-nonsense, betaalbaar, persoonlijk en met een uitstekend serviceniveau.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant