Miranda Zeestraten en Margaret de Rooij
Miranda Zeestraten en Margaret de Rooij Foto: Ziltecfotografie

“Heeft u ook zo’n last van uw voeten?”

Algemeen Bedrijf Belicht

Zeestraten & De Rooij medisch pedicures
De Blinkenlaan 26
1851 AR Heiloo
Miranda Zeestraten: 06-39435477
Margaret de Rooij: 06-30696769
medischpedicures.nl

Kloven, eelt, likdoorns of ingroeiende teennagels, sommige mensen lopen er jaren mee voordat zij beseffen dat er een oplossing voor bestaat. Die oplossing vindt u bij medisch pedicures Miranda Zeestraten en Margaret de Rooij. “Daar doen wij het voor: voor al die blije mensen die hier pijnvrij de deur uitlopen nadat zij jarenlang kampten met voetklachten”, aldus Margaret.

Miranda begon in 2006 als pedicure nadat zij 18 jaar lang werkte in een hele andere branche. Margaret startte in 2010, zij had een eigen praktijk aan huis en werkte deels bij de podotherapeut waar ook Miranda werkzaam was. Tijdens een wandeling werd het plan geboren om samen een praktijk op te zetten. Na een periode van uitstel door de eerste lockdown openden de dames op 11 mei 2020, de dag dat de contactberoepen weer mochten starten, hun praktijk aan De Blinkenlaan in het Blockhovepark. “Wij vonden dit beiden een droomwerkplek: een oase van rust, genoeg parkeergelegenheid en nog rolstoeltoegankelijk ook, dit moest zo zijn”, aldus Miranda.

Jong en oud
Beide pedicures zijn medisch gecertificeerd en dat betekent dat zij speciale technieken beheersen om risicovoeten zoals de diabetische, reumatische en ouderenvoet te mogen behandelen. Maar ze behandelen niet alleen ouderen, ook jongeren weten de praktijk te vinden. Jongeren kampen vaak met ingroeiende teennagels door het verkeerd knippen van de nagel of lopen door het sporten een traumanagel op die problemen kan geven.

Specialismen
Naast de allround vakkennis van Margaret en Miranda hebben zij ook nog hun eigen specialismen: Miranda is gespecialiseerd in ingroeiende teennagels en maakt indien nodig een nagelbeugel op maat. Hiermee wordt de nagel begeleid tijdens de groei. Margaret is gespecialiseerd in voetreflexmassage. Dit is een methode gericht op ontspanning van lichaam en geest waarbij de reflexpunten in de voeten gemasseerd worden. De voeten weerspiegelen ons lichaam, door druk te geven op de verschillende zones wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Gratis voetencheck
Denkt u nu na het lezen van dit artikel: ik loop eigenlijk ook al heel lang op zere voeten? En wilt u weten of er een oplossing is? Dan nodigen de pedicures u uit voor een gratis voetencheck. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website medischpedicures.nl of meteen een pedicureafspraak plannen via het online boekingssysteem.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant