Lekker buiten spelen en sporten maakt kinderen blij!
<p>Deze week zijn er verschillende lessen gegeven. Zo ook bij Dorssports, zij gaven kickboksen in de overkapping achter hun terrein. De kids waren super enthousiast: &quot;Wanneer mogen we weer?&quot;</p>

Deze week zijn er verschillende lessen gegeven. Zo ook bij Dorssports, zij gaven kickboksen in de overkapping achter hun terrein. De kids waren super enthousiast: "Wanneer mogen we weer?"

(Foto: aangeleverde foto.)

Lekker buiten spelen en sporten maakt kinderen blij!

HEILOO - Al meer dan 95 kinderen hebben zich aangemeld voor de verschillende kennismakingslessen bij de sportverenigingen in Heiloo!

Vandaag stond er tijdens Sport & Plezier een vrij nieuwe sport op het programma Padel. Voor iedereen was het de eerste keer en straalden ze een plezier straalden uit. Voor veel kinderen gaan hun sporten gewoon door, zoals hockey, voetbal, tennis, honkbal. Maar wat nou als je kind op een binnensport zit? Daarvoor is het Sport & Beweegboekje de oplossing. Juist deze kinderen kunnen de komende weken kennismaken met diverse sporten bij de sportaanbieders en WEL even lekker buiten bewegen! Vandaag en gister vonden er lessen plaats van kickboksen en dansen bij Dorssport, BMX bij de bmx vereniging, Hockey bij de Terriers, Atletiek bij AV Trias. Morgen en zaterdag staat er voetbal op het programma De Foresters. De sportverenigingen en sportaanbieders in Heiloo stellen hun club open voor niet-leden en dat is mooi om te zien. Kijk op www.sportenbewegeninheiloo.nl voor al het actuele aanbod voor volgende week.

Deze week zijn er verschillende lessen gegeven. Zo ook bij Dorssports, zij gaven kickboksen in de overkapping achter hun terrein. De kids waren super enthousiast: “Wanneer mogen we weer?”

Meer berichten