Vier vrouwen aangerand in omgeving Alkmaar, mogelijk door serieaanrander
<p>De politie is op zoek naar een man in een rode jas op een oude fiets. Getuigen en slachtoffers worden opgeroepen zich te melden.</p>

De politie is op zoek naar een man in een rode jas op een oude fiets. Getuigen en slachtoffers worden opgeroepen zich te melden.

(Foto: archief Uitkijkpost.)

Vier vrouwen aangerand in omgeving Alkmaar, mogelijk door serieaanrander

HEILOO - 

ALKMAAR - Vier vrouwen zijn afgelopen week aangerand in de regio: in Heiloo, maar ook in het Alkmaarse centrum en net daarbuiten. Gisteravond werd het laatste slachtoffer, een hardloopster, aan de Doctor Schaepmanstraat op haar billen geslagen. Zij belde zelf de politie. Er ging een burgernetmelding uit, maar de man is niet gevonden. Het is niet zeker of dit om dezelfde man gaat die vorig jaar tientallen keren toesloeg.

Dat meldt de politie. “We houden er rekening mee dat in ieder geval de incidenten van afgelopen week door dezelfde zijn gepleegd”, aldus woordvoerder Jose van Dijk. Ze zijn hard opzoek naar getuigen van de vier nieuwe aanrandingen, allemaal gepleegd door een man op een oude fiets. Hij wordt geschat rond de twintig jaar oud te zijn, droeg een rode jas met capuchon en is ongeveer 1.80 meter lang.

Een man met dat signalement randde, naast gisteravond, maandagavond rond 20.45 uur een vrouw op de Belieslaan in Heiloo aan. Dinsdagmiddag sloeg hij rond 17.15 uur toe op de Alkmaarse Prins Bernhardlaan en later rond 17.50 uur op de Geest in het centrum. 

Lees verder bij onze mediapartner NH Nieuws.

Meer berichten