Historische Vereniging voortvarend voorwaarts
<p>Anna Louisa Geertruida Toussaint bij de molen van Piet. Wat was haar connectie met Heiloo? Dat is te lezen in de publicatie &lsquo;De Kring van Heiloo&#39;.</p>

Anna Louisa Geertruida Toussaint bij de molen van Piet. Wat was haar connectie met Heiloo? Dat is te lezen in de publicatie ‘De Kring van Heiloo'.

(Foto: Josta de Graaf-Gieltjes)

Historische Vereniging voortvarend voorwaarts

HEILOO - Het bestuur van de Historische Vereniging wenst haar leden, vrijwilligers, belangstellenden en bezoekers alle goeds voor 2021.

Voortvarend voorwaarts en een historische vereniging lijkt met elkaar in tegenspraak, maar wees ervan overtuigd dat er mensen binnen de vereniging volop met de toekomst bezig zijn. Zo wordt er een nieuwe tentoonstelling voorbereid over Heiloo-West waar prachtige foto’s te zien zullen zijn, gemaakt door de Fotoclub van Heiloo. Tegelijkertijd zal een zeer uitgebreid boek verschijnen over datzelfde Heiloo-West. Ook wordt gewerkt aan een bescheiden tentoonstelling over de Literaire Kring van Heiloo, ook daar zal een publicatie bij verschijnen. Een publicatie waarin men kan lezen over hoe het ook alweer zat met bijvoorbeeld Hasebroek, Beets en Potgieter; wat was hun connectie met Heiloo? Natuurlijk heeft de toneelvoorstelling van Martine Faber steeds de volle aandacht. Hoe mooi zou het zijn in de film-theaterzaal van het Historisch Museum met deze prachtige voorstelling? We kijken daar zo naar uit, net als naar een paar mooie tentoonstellingsopeningen!

Wellicht kan in januari toch de tentoonstelling 75 jaar Tintoretto Teken- en schildervereniging Heiloo geopend worden.

Blijf van al deze toekomstplannen op de hoogte in de volgende Uitkijkposten en op de site van de Historische Vereniging: www.hvheiloo

Meer berichten