Per 1 juni 2021 stopt burgemeester Hans Romeyn. Heiloo moet daarom dus op zoek naar een nieuwe burgemeester. Inwoners van Heiloo mogen meedenken over de meest geschikte kandidaat!
Per 1 juni 2021 stopt burgemeester Hans Romeyn. Heiloo moet daarom dus op zoek naar een nieuwe burgemeester. Inwoners van Heiloo mogen meedenken over de meest geschikte kandidaat! Foto: STiP Fotografie

Wie wordt de nieuwe burgemeester van Heiloo?

Algemeen

HEILOO - Per 1 juni 2021 stopt burgemeester Hans Romeyn. Heiloo moet daarom dus op zoek naar een nieuwe burgemeester. Inwoners van Heiloo mogen meedenken over de meest geschikte kandidaat!

Voor de nieuwe burgemeester stelt de gemeenteraad een profielschets op. In deze profielschets wordt op hoofdlijnen een schets gegeven van de gemeente Heiloo en de belangrijkste eisen die aan de nieuwe burgemeester worden gesteld.

De gemeenteraad wil graag van de inwoners van Heiloo horen wat voor type persoon de nieuwe burgemeester volgens hen moet zijn. Zij kunnen tot en met 3 december een online enquête invullen via www.mijnburgemeesterheiloo.nl. Wie niet de beschikking heeft over een computer en/of internet kan gratis bellen voor de enquête met tel. 0800-75 75 755. Het nummer is bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Op 20 januari 2021 spreekt de gemeenteraad over de profielschets en wordt deze overgedragen aan de Commissaris van de Koning. Daarna wordt de vacature opgesteld.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant