Foto: Sanne Kaandorp - Klaver

Jan en Ina al 50 jaar een geweldig paar

HEILOO - Het kan de voorbijgangers op de Pastoor van Muijenweg donderdagmiddag 12 november niet zijn ontgaan. Een mooi spandoek en een tijdelijk straatnaambordje ‘De Felicitatiestraat’ maakten iedereen duidelijk dat Jan en Ina Sengers 50 jaar waren getrouwd. 

Net als alle andere feestjes en jubilea in deze tijd, werd de gouden bruiloft anders gevierd dan anders. Maar hun dochters en schoonzonen hebben hun uiterste best gedaan om Jan en Ina een onvergetelijke dag te bezorgen. 

‘s Morgens dacht Ina nog dat het een saaie dag zou worden. Na een lekker ontbijt verzorgt door dochter Anisha ging de dag voorbij zonder telefoontjes of kaarten. Dat vond het bruidspaar toch wel een beetje vreemd. Gelukkig kwamen dochters Mireille en Anisha op bezoek en kregen ze het mooie spandoek. Tot in de loop van de middag, naar wat later bleek de eerste gasten in de auto voorbij kwamen om het bruidspaar te feliciteren. Een voor een reden familie en vrienden langs in ‘De Felicitatiestraat’ waar het bruidspaar op het balkon stond. Cadeautjes konden in een emmer worden gedaan, die daarna hartelijk omhoog werd getakeld. Wat een verrassing en wat hebben ze uiteindelijk genoten. Alles was goed georganiseerd door Mireille, Anisha en schoonzonen Marco en Martijn. En dat het volgend jaar alsnog groots gevierd gaat worden, dat staat vast!

Meer berichten