<p>De sportstrippenkaart werd deze zomer succesvol ge&iuml;ntroduceerd.&nbsp;</p>

De sportstrippenkaart werd deze zomer succesvol geïntroduceerd. 

(Foto: Bart Ploeger)

Gemeente Heiloo introduceert sportwebsite

HEILOO - Gemeente Heiloo introduceert de nieuwe website www.sportenbewegeninheiloo.nl Op deze website staat informatie op het gebied van sport en bewegen voor sporters, sportverenigingen en inwoners van Heiloo. Zo staat er nu informatie op over het lokaal sportakkoord, activiteiten, de buurtsportcoaches en de sportstrippenkaart. 

Wethouder Rob Opdam: “Sporten en bewegen geeft energie, het is leuk en draagt bij aan een gezonde leefstijl. Het is belangrijk dat mensen zoveel mogelijk aan sport en bewegen kunnen meedoen en daarvan kunnen genieten. Daar willen we, ook in coronatijd, sportverenigingen en onze inwoners zoveel mogelijk bij helpen. Het is mooi dat we informatie en samenwerking overzichtelijk op de site kunnen laten zien”.

Sportstrippenkaart Heiloo aanschaffen via www.sportenbewegeninheiloo.nl.
Deze zomer ondertekende het college het lokale sportakkoord: een mooie uitkomst van een samenwerking tussen sportaanbieders en maatschappelijke partners. Het doel van dit akkoord is om sport en bewegen voor iedereen mogelijk te maken. En ook inwoners die niet bewegen, aan te moedigen om actief te worden. De Sportstrippenkaart Heiloo is een van de initiatieven vanuit het akkoord. Met de strippenkaart is het mogelijk om voor €50,- tien sporten uit te proberen bij verschillende aangesloten sportaanbieders uit Heiloo. Inwoners kunnen de strippenkaart aanschaffen via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Tot en met december is het mogelijk om bij verschillende sportaanbieders te sporten, zonder direct lid te worden. Via deze site kunnen zij zich ook inschrijven voor sportactiviteiten

Inwoners kunnen zich via www.sportenbewegeninheiloo.nl. inschrijven voor sport en beweeg activiteiten in Heiloo. Als zij daar vragen over hebben of advies en ondersteuning nodig hebben kunnen zij vrijblijvend bij de buurtsportcoaches van Heiloo, Bart Ploeger en Kim Groen terecht. 

Meer berichten