Owen Westerhout, een van de 400 metersprinters bij de groep van Sven Ootjers van AV Trias, gaat zich inzetten voor Het Vergeten Kind.
Owen Westerhout, een van de 400 metersprinters bij de groep van Sven Ootjers van AV Trias, gaat zich inzetten voor Het Vergeten Kind. Foto: aangeleverde foto

Owen Westerhout van AV Trias zet zich in voor Het Vergeten Kind

Algemeen

HEILOO - Owen Westerhout, een van de 400 metersprinters bij de groep van Sven Ootjers van AV Trias, gaat zich inzetten voor Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind richt zich op kwetsbare kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. In deze tijden hebben deze kinderen jouw steun extra hard nodig. Ook zij zitten namelijk veel - of bijna alleen maar - thuis.

Zo gaat Owen Westerhout vandaag meedoen aan ‘Five for the Future’, een 5000 meterwedstrijd op de baan bij AV Trias waarbij hij geld inzamelt voor het goede doel. Doneren kan op twee manieren. Je kunt een vast bedrag doneren, maar ook een bedrag doneren per seconde die hij onder de 20 minuten loopt. Hier voegt Owen zelf nog een bedrag aan toe. Owen: “Op het moment zijn we de € 100 al gepasseerd, wat me echt enorm blij maakt. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind met gelijke kansen op kan groeien en hoop daaraan mijn steentje bij te dragen. Ik ben blij dat er een instantie als Het Vergeten Kind bestaat!”

Of het hem lukt? Dit kan je zien op een livestream van het event op zijn YouTube-kanaal. Het is zeker de moeite waard om een kijkje nemen, want er zal ook een leuke give away zijn. Doneren kan via: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/owen-westerhout. Heb je vragen of wil je wat anders kwijt? Neem dan contact op met Owen via owenwesterhout@outlook.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant