Foto: aangeleverd

Sterrenlicht Heiloo, zet een lichtje voor je raam

HEILOO - Stichting Trefpunt Heiloo organiseert jaarlijks SterrenLicht voor inwoners van Heiloo die een dierbare hebben verloren.

Dit jaar wordt er op 31 oktober ook stilgestaan bij de veranderingen door het coronavirus. Ondernemers hebben het moeilijk, banen zijn onzeker, veel mensen voelen zich eenzaam of maken zich zorgen om hun eigen gezondheid of die van iemand anders. De kleine en grote veranderingen die we meemaken zijn niet makkelijk. Aandacht voor elkaar helpt.

Lichtje voor het raam
Zet daarom op zaterdag 31 oktober tussen 18.30 - 19.30 uur een brandend lichtje voor het raam voor iemand die je een warm hart toedraagt of voor degene die je mist. Gebruik een eigen lichtje of haal een candlebag op bij het Trefpunt, die persoonlijk gemaakt kan worden door er iets op te schrijven of te tekenen. De vele brandende lichtjes in Heiloo op 31 oktober laten zien dat een verlies en corona iedereen raakt.?Deel een foto van je lichtje, een gedicht of mooie tekst op Facebookpagina SterrenLicht Heiloo. SterrrenLicht Heiloo is mogelijk gemaakt door het Goededoelenfonds van Uitvaartvereniging Associatie & IJmond.

Meer berichten