Afbeelding
Foto: aangeleverd

Andere starttijd rollator-wandelgroep in Limmen

Algemeen

LIMMEN - Op dinsdagochtend 6 oktober heeft met succes de eerste wandeling van de rollator-wandelgroep in Limmen plaatsgevonden. Door weer en wind hebben de enthousiaste deelnemers een mooi stukje door Limmen gelopen.

De deelnemers hebben ervan genoten en vinden het fijn dat dit georganiseerd wordt. Vooral in deze tijd zijn de mensen blij dat ze deel kunnen nemen aan een sociale en gezonde activiteit waar ze wekelijks naar uitkijken.

De starttijd voor deze wandelingen is aangepast. De wandeling zal vanaf nu iedere dinsdag van 11.30 tot 12.00 uur plaatsvinden. We verzamelen bij de ingang van het gezondheidscentrum in Limmen (Zonnedauw 2). Heeft u ook zin om in een rustig tempo te wandelen en doet u dit graag samen met mensen uit uw eigen omgeving? Sluit dan aan bij deze rollator-wandelgroep, u bent van harte welkom. Ook mensen zonder rollator zijn welkom.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de wandelingen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Winnie Assendelft (buurtsportcoach Castricum, Limmen en Akersloot) via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251 - 25 47 40.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant