Leuke activiteiten in Winkelcentrum 't Loo

HEILOO - Winkelcentrum 't Loo heeft weer een aantal leuke acties en activiteiten georganiseerd.

Kleurplaat
In deze krant vind je een kleurplaat. Kleur deze op je mooist in en lever de kleurplaat uiterlijk 17 oktober in. De tien mooiste kleurplaten worden uitgekozen door een deskundige jury. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober kan je via de Facebookpagina van Winkelcentrum 't Loo stemmen op jouw favoriet. De kleurplaat met de meeste likes wint een leuke prijs. De prijsuitreiking is op zaterdag 24 oktober.

Stempelkaartactie
Van 10 tot en met 31 oktober organiseert het Winkelcentrum een stempelkaartactie. Vanaf 10 oktober kan je stempels verzamelen als je boodschappen doet in 't Loo. Bij zes stempels (3 van food- en 3 van non-foodwinkels) is je kaart vol. Doe je volle stempelkaart in een van de twee rode brievenbussen in het winkelcentrum en maak kans op mooie prijzen!

De Gelaarsde Kat
Wie kent niet De Gelaarsde Kat, de slimme kat uit het sprookje over de Markies van Carrabas. Zou jij deze slimme kat weleens in het echt willen ontmoeten? Kom dan zaterdag 10 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur naar 't Loo. De Gelaarsde Kat zoekt je graag op en op de foto gaan kan natuurlijk ook!

Meer berichten