De wijkagent, wethouder Elly Beens, buurtsportcoach Bart en jongerenwerker Maarten staan tijdens een korte wandeling even stil bij de Week van de Eenzaamheid.
De wijkagent, wethouder Elly Beens, buurtsportcoach Bart en jongerenwerker Maarten staan tijdens een korte wandeling even stil bij de Week van de Eenzaamheid. Foto: Sanne Kaandorp - Klaver

Elly Beens onthult zwaaisteen

Algemeen

HEILOO - Wethouder Elly Beens onthulde op donderdag 1 oktober de eerste Zwaaisteen in Heiloo voor de deur bij de familie De Jong op de Boswinde. 

Na het onthullen van de steen en zwaaien naar het gezin, volgde er een kleine zwaaitoer in de regen. Medewerkers van het Trefpunt, Jongerenwerk Heiloo, de buurtsportcoach, de wijkagent, een medewerk van Kennemer Wonen liepen samen met de wethouder een kleine route om stil te staan bij de week van de Eenzaamheid. 

Vind je het ook leuk als mensen zwaaien als ze voorbij lopen? Of lijkt het je leuk als ze naar je opa, oma of buurvrouw zwaaien? Haal een kleurplaat bij Het Trefpunt, kleur ‘m in en hang ‘m op je raam (of geef ‘m weg). Loop je door het dorp en kom je een kleurplaat of zwaaisteen tegen, dan wel even zwaaien natuurlijk! 

Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief