Op maandag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, namen 15 vrijwilligers deel aan de training GOED omgaan met dementie. De training was georganiseerd door Respijtpunt Heiloo, gegeven door Samen dementievriendelijk.
Op maandag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, namen 15 vrijwilligers deel aan de training GOED omgaan met dementie. De training was georganiseerd door Respijtpunt Heiloo, gegeven door Samen dementievriendelijk. Aangeleverde foto.

Heiloo weer een beetje dementievriendelijker

Algemeen

HEILOO - Op maandag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, namen 15 vrijwilligers deel aan de training GOED omgaan met dementie. De training was georganiseerd door Respijtpunt Heiloo, gegeven door Samen dementievriendelijk.

Eén op de vijf mensen in Nederland krijgt de ziekte, dus krijgen we er allemaal mee te maken. In onze familie- of vriendenkring, maar ook op straat, in de winkel of op het werk. Door deelname aan de training leerden de deelnemers stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met dementie. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk voor mensen met dementie, kunt u contact opnemen met Fabiola Hillebrand van Respijtpunt op 072-5331297 of stuur een email naar info@trefpuntheiloo.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant