Met haar bijzondere lage stem en prachtige nummers raakt Ilonka haar publiek.
Met haar bijzondere lage stem en prachtige nummers raakt Ilonka haar publiek. (Foto: Peter de Jong)

Ilonka terug in Pakhuis Dekker

HEILOO - Ilonka speelt weer in Heiloo! Zondagmiddag 27 september treedt ze samen met haar vaste band op in het magnifieke Pakhuis Dekker van Jacky Mol aan de Holleweg. 

Veel Heilooërs kennen Ilonka al van haar eigen Stallestheater aan de Westerweg waar ze maandelijks speelde voor haar publiek. Ze is een verrassing die je niet kunt uitleggen: je moet er gewoon bij zijn. Het is zeker dat ze je raakt. Met haar verfijnde humor en bijzondere lage stem brengt ze samen met topmuzikanten Tim Langedijk (gitaar) en Wilbrand Meischke (bas) prachtige nummers die je naar de strot grijpen en niet meer loslaten.

De afgelopen jaren schreef Ilonka een prachtig nieuw repertoire waarmee ze — juíst in deze bijzondere tijd — optreedt door heel Nederland: “We zijn niet gemaakt voor alleen”, vertelt ze. Omdat er door social distancing-maatregelen wat minder plaatsen beschikbaar zijn, heeft ze besloten een reeks voorstellingen te geven op deze mooie plek. Voor de zondagmiddagvoorstelling op 27 september zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bestel ze via Ilonka’s website: ilonka.nl/agenda Is de voorstelling in Pakhuis Dekker reeds uitverkocht? De volgende ligt al in het verschiet: zaterdag 13 februari 2021. Reserveren via ilonka.nl/agenda

Meer berichten