Bloementeler Joris van der Velden blijft bloemen langs de weg verkopen ondanks de vele diefstallen - NH Nieuws / Tom Jurriaans
Bloementeler Joris van der Velden blijft bloemen langs de weg verkopen ondanks de vele diefstallen - NH Nieuws / Tom Jurriaans (Foto: NH Nieuws / Tom Jurriaans)

Mercedesrijder plundert bloemenstalletjes: "Wat moet je met die paar tientjes?"

HEILOO - Bloementeler Joris van der Velden uit Heiloo is er goed ziek van. Hij verkoopt bloemen langs de kant van de weg, maar zijn kluisje in het karretje, is in korte tijd al drie keer opengebroken. Toen hij een camera plaatste kwam hij tot zijn verrassing erachter dat een man met een zilvergrijze mercedes de mogelijke dader is. Uiteindelijk blijkt zelfs dat de man bij meerdere bloemenkarren langs is geweest.

Joris weet zeker dat de bestuurder van de Mercedes, meerdere keren zijn kluisje probeerde te kraken. "Hij loopt voortdurend om het stalletje heen om te kijken of er niemand aan komt lopen. Dan gaat hij weg zonder bloemen. Later komt hij weer terug en dan koopt hij weer geen bloemen. En daarna blijkt het kluisje te zijn gekraakt. Bizar eigenlijk, wat moet je met die paar tientjes?"

De bloementeler besluit de beelden te delen via facebook. En Joris blijkt niet de enige tuinder die gedupeerd is door de man. Lees verder bij onze mediapartner NH-Nieuws. Hier zijn ook de beelden te bekijken.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!