Afbeelding
Foto: Sander Boer Fotografie

Boddaert Advocaten: alle rechtsgebieden onder één dak

Algemeen Bedrijf Belicht

Boddaert Advocaten
Comeniusstraat 4 E
Postbus 3271
1801 GG Alkmaar
072- 574 44 09

www. boddaertadvocaten.nl
info@boddaertadvocaten.nl
fb/insta: boddaert advocaten

Als je een juridische vraag hebt, dan ben je bij Boddaert Advocaten al gauw aan het juiste adres. Ieder van de zeven advocaten heeft zijn eigen rechtsgebied: letselschade en verzekeringsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, strafrecht, procesrecht en huur- en vastgoedrecht.

Inmiddels bestaat het kantoor van Boddaert Advocaten vijftig jaar en zij zijn gevestigd in een ruim fris kantoor aan de Comeniusstraat in Alkmaar. Met de komst van drie nieuwe partners Iris Degenaar, Cihan Sesver en Lique van der Leer is het team van advocaten verder versterkt. De advocaten praten gepassioneerd over hun werk: “Door onze specialisaties kunnen wij snel beoordelen of een zaak haalbaar is en daar een goed advies op afstemmen,” vertelt Iris.

De Heiloose Lique en haar collega Iris staan in het weekend vaak langs de lijn bij hockeyvereniging De Terriërs, maar veel tijd om te ontspannen hebben zij niet: “Advocaat ben je 24/7,” glimlacht Iris. Korte lijnen en snelle service vindt Lique belangrijk, die vooral ondernemers bijstaat op het gebied van contractenrecht. Goede bereikbaarheid is daarom cruciaal.

Mensenwerk en maatwerk
Het advocatenkantoor is laagdrempelig en toegankelijk: “Het is echt mensenwerk, maar ook maatwerk. Wij proberen goed te luisteren en duidelijk te antwoorden. Wij bieden onze cliënten vooral een realistisch perspectief,” aldus Iris. “Ook vinden wij het belangrijk om aan de voorkant transparant te zijn over de kosten,” vult Cihan aan. De advocaten zitten compleet op één lijn en dat is belangrijk: ze versterken elkaar dikwijls. “Veel van mijn cliënten die een ongeval hebben gehad raken arbeidsongeschikt; vaak vraag ik dan Cihan, die gespecialiseerd is in arbeidsrecht, om even mee te kijken,” vertelt letselschadeadvocaat Iris. Lique kijkt zo nodig mee vanuit haar andere specialisme procesrecht. Strafrechtadvocaat Robert Polderman is de enige die zij minder vaak zien op kantoor: hij reist voor zijn strafzaken heel Nederland door.

De advocaat en de cliënt: een hecht team
De advocaten zijn niet alleen advocaat maar ook sparringpartner. Bij Boddaert Advocaten zijn de advocaat en zijn of haar cliënt een hecht team. Cihan maakt vaak werkgevers mee die knopen moeten doorhakken vanwege een arbeidsconflict of reorganisatie. “Ik los de case graag snel op zodat de werkgever door kan.” Naast werkgevers staat Cihan ook werknemers bij. Bedrijven in moeilijkheden, bijvoorbeeld door de coronacrisis, kunnen ook bij Boddaert Advocaten terecht. In het ergste geval nemen faillissementsrechtadvocaten en curatoren Axel de Groot en Mona de Vries deze ondernemers onder hun hoede. Bedrijven kunnen ook bij Axel terecht voor vragen over huurrecht en vastgoedrecht.

Letselschadeadvocaat Iris komt samen met haar collega’s Mona en Ed Klungers vaak ontredderde mensen tegen die als gevolg van hun letsel ook in hun persoonlijke leven vastlopen. “Ook daarin organiseren wij de hulp die nodig is. Van een voorschot voor hulp in het huishouden tot het organiseren van een multidisciplinair behandelplan,” vertelt Iris.

Boddaert Advocaten blijft vernieuwen: onlangs is er een nieuwe website gelanceerd en de socialmediapagina’s staan vol informatie. Heeft u een juridische vraag, dan wordt u van harte uitgenodigd om eens te bellen. De advocaten van Boddaert Advocaten staan klaar om u te ondersteunen.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant