Vestigingsmanager Jeroen Raat voor de ingang van Wildkamp B.V.
Vestigingsmanager Jeroen Raat voor de ingang van Wildkamp B.V. Foto: Margreeth Anema

Wildkamp: gespecialiseerd in water voor allerlei toepassingen

Algemeen Bedrijf Belicht

Wildkamp B.V.
De Hoefsmid 7
1851 PZ Heiloo
072- 53 23 133
www.wildkamp.nl
Fb/insta: Wildkamp

Een waterparadijs voor o.a. hoveniers, installatiebedrijven, kwekerijen, maar ook voor klussers en mensen met een tuin, zo kan je Wildkamp aan De Hoefsmid 7 in Heiloo wel noemen. In de ruim opgezette winkel van bijna 1500 vierkante meter vind je alles wat te maken heeft met systemen voor beregening, drainage en waterafvoer maar je vindt er ook buizen, hulpstukken, pompen en bronfilters. Kortom, een keur aan technische kwaliteitsartikelen en een breed assortiment.

Wildkamp, met zijn 45 vestigingen, is een familiebedrijf en dat voel je als klant. Je bent hier niet zomaar een nummertje. De zeven medewerkers van Wildkamp Heiloo kennen veel klanten bij naam en nemen de tijd om een gedegen advies te geven.

Korte lijnen door aanwezige productexperts
Productexperts Johan en Ab zijn gespecialiseerd in beregeningssystemen. “De klant hoeft alleen maar een tekening op schaal van de tuin mee te nemen en zij tekenen de materialen in zoals bijvoorbeeld sproeiers en druppelslangen,” vertelt vestigingsmanager Jeroen Raat. De service reikt ver: materialen kunnen thuisgebracht worden of op de werkvloer worden geleverd en u kunt ook bestellen via de webshop. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Iets vergeten? Geen probleem: Wildkamp is geopend van 7.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag vanaf 8.30 uur tot 12.30 uur.

Oplossingen voor droge en natte periodes in het jaar
“De droogte begon vroeg dit jaar, dus mensen begonnen eerder met beregening voor hun tuin,” vertelt Jeroen. Maar Wildkamp is ook klaar voor de natte periode: infiltratie is behoorlijk in opkomst. “Veel woningen dienen tegenwoordig zelf te zorgen voor de afvoer van regenwater om het riool te ontlasten. Hiervoor hebben wij kant-en-klare oplossingen, denk maar eens aan de infiltratiekratten die je vindt in bijna ieder nieuwbouwplan in Heiloo,” zo legt Jeroen uit. Heiloo is in beweging en Wildkamp beweegt mee.

Naast alle grote systemen vind je bij Wildkamp natuurlijk ook nog de ‘gewone’ handsproeiers en zwenksproeiers van de bekende en kwalitatief goede merken Gardena en Hozelock. Verrassend is dat Wildkamp ook kwalitatief goede ledverlichting verkoopt. “Het flikkert niet en het gaat lang mee,” aldus Jeroen. Dus ook voor led vervangingslampen, tl-licht voor stallen en schuren en voor muurlampen en tuinpalen moet u bij Wildkamp zijn. Loop gewoon eens binnen om u samen met een van de medewerkers te oriënteren of bel Jeroen Raat voor een afspraak op locatie.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant