Er zijn hertjes en dwerggeitjes geboren bij het Beestenboetje.
Er zijn hertjes en dwerggeitjes geboren bij het Beestenboetje. (Foto: aangeleverd)

Openingstijden Beestenboetje verruimd

HEILOO - Dankzij een nieuwe groep vrijwilligers uit Heiloo is het Beestenboetje voortaan ook elke zondagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Door de geboorte van vier nieuwe hertjes en twee nieuwe dwerggeitjes is het nog boeiender geworden om de Kinderboerderij te bezoeken aan de Ter Coulsterlaan 1A te Heiloo.

Let wel even op de RIVM-spelregels bij de ingang en let op de aanwijzingen van de medewerkers. Houd afstand op de grote dierenweide. Er is enorm veel ruimte voor bezoekers, maar houd ook afstand van onze vrijwilligers (met geel hesje). In alle dierenverblijven mogen bezoekers komen, maar steeds met één persoon of één familie tegelijk.

Nu veel Nederlanders deze zomer thuisblijven is een gratis bezoek aan de kinderboerderij in Heiloo wel zo leuk. Uw vrijwillige bijdrage mag in de grote bus. Het Beestenboetje is elke dag geopend van 08.30 tot 10.30 uur en op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Het gehele jaar door bent u welkom. Wilt het voeren bijwonen? Zorg dan dat u er om 08.30 uur bent om dit mee te maken.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!