Zowel de deelnemers als de leiding hebben genoten van het zomer jeugdtennisweekend.
Zowel de deelnemers als de leiding hebben genoten van het zomer jeugdtennisweekend. (Foto: aangeleverd)

Zomer tennisjeugdweekend, goed begin van zomervakantie

HEILOO - Zo gauw corona het toeliet deden de jeugdleden van TV Het Vennewater enthousiast mee aan de racketavond, waarbij ze onder begeleiding van oudere jeugdleden van de vereniging extra tennisvaardigheden opdeden en veel tennisplezier hebben gehad.

De animo voor deze avonden was zo groot, dat binnen no-time werd besloten om er ook een zomer tennisjeugdweekend aan vast te knopen. Aan het tennisweekend dat op 3, 4, en 5 juli plaatsvond, deden maar liefst bijna 50 eigen jeugdleden mee die werden begeleid door zeven enthousiaste oudere jeugdleden. Voor elk niveau (van net begonnen tot gevorderde tennisspeler) hebben zij diverse clinics georganiseerd. Daarnaast hebben de kinderen marshmallows geroosterd, pannenkoeken gegeten en begonnen ze de zondagochtend goed met een gezamenlijk ontbijt. Het gezellige en sportieve weekend was een goed begin van de vakantie!

Pinoccio Summer Games
Momenteel zijn de voorbereidingen voor de Pinoccio Summer Games, die plaatsvinden in de laatste week van de vakantie (10 tot en met 14 augustus), in volle gang. Dit open toernooi is voor tennisliefhebbers van 8 tot en met 18 jaar. Tijdens deze dagen worden veel wedstrijden gespeeld en zijn er clinics en leuke activiteiten. Het programma blijft nog heel even geheim, maar het wordt sowieso weer een feestje bij TV Het Vennewater!

Inschrijven gaat via deze link, er is een maximum aantal deelnemers, dus wees er op tijd bij!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!