Foto:

Musical Zomerweek

EGMOND AAN DEN HOEF - Wil jij deze zomer vier dagen dansen, zingen en acteren? Doe dan mee aan de Musical Zomerweek en volg vier dagen dans-, zang-, acteer- en integratielessen.

Vijf weken achter elkaar wordt de Musical Zomerweek georganiseerd, steeds voor andere leeftijdsgroepen (zie onder). De lessen zijn van 09.30 - 16.00 uur en worden voornamelijk gegeven door Carmen Luttik. Carmen is afgestudeerd als docente Performing Arts en heeft de afgelopen jaren professionele ervaring opgedaan in het geven van zang-, dans- en spellessen. Ook heeft zij onder andere ervaring met het maken van eindproducties, het afnemen van audities, en begeleiden van Kinderen voor Kinderen. Carmen is een gedreven en gepassioneerde musical performer en docente. In haar lessen staat de ontwikkeling en het plezier van de leerling centraal. 

Bij de begeleiding van kinderen uit groep 7/8 sluit Victor Swank aan als choreograaf. Hij danst o.a. bij Isabelle Beernaert, Samadhi Dance Company. Ook verzorgt hij de choreografie voor AVRO Junior Songfestival.

De Musical Zomerweek vindt plaats in Egmond-Binnen op de Noordvelderweg 5. Bij mooi weer zullen de lessen zoveel mogelijk buiten worden gegeven. 

Aanmelden of meer informatie via info@musicalweek2020.nl of bel 06-20598201 

Indeling:
Week 1: 13 t/m 16 juli (groep 5/6)
Week 2: 20 t/m 23 juli (groep 5/6)
Week 3: 27 t/m 30 juli (groep 7/8)
Week 4: 3 t/m 6 augustus (groep 7/8)
Week 5: 10 t/m 13 augustus (VO 1e, 2e klas)
Week  6: 17 t/m  20 augustus*

*WEEK 6 IS ONDER VOORBEHOUD
*AFHANKELIJK VAN DE HOEVEELHEID AANMELDINGEN WORDEN DE GROEPEN PER LEEFTIJDSCATEGORIE INGEDEELD
*VANAF GROEP 7/8 EN HOGER WORDT DANS GEGEVEN IN SAMENWERKING MET CHOREOGRAAF VICTOR SWANK

De kosten voor de vier musicaldagen bedragen E 90 p.p. voor groep 5/6 en € 105 vanaf groep 7/8. Dit is inclusief vier dagen musicalles, een presentatiemoment op de donderdag, lunch, drinken en tussendoortjes. 

Meer berichten