Wesley de Groot.
Wesley de Groot. Foto: Jordi Sloots

BEDRIJF BELICHT Westheticz

Algemeen Bedrijf Belicht

De sportscholen gaan vandaag weer open! Een mooie gelegenheid om nu écht te gaan werken aan het realiseren van jouw lichamelijke doel.

Adres: Zevenhuizerlaan 116 (Sportschool Palestra), 1851 MZ Heiloo; telefoon 06-14295611; e-mail: wesley@westheticz.nl; website: www.westheticz.nl

Wesley de Groot, de man achter Westheticz, is 1 oktober 2019 zijn bedrijf als personal trainer/lifestylecoach gestart. Zijn werkwijze wordt door zijn klanten beschreven als persoonlijk, gedreven, passievol en doelgericht en onderscheidt zich door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Zijn werkwijze en aanpak worden afgestemd op de individuele wensen, doelen en mogelijkheden van de klant. Op deze manier creëert Wesley samen met zijn klanten een basis voor duurzaam lichamelijk succes.

Wesley: “Jouw fysiek, mijn passie, dat is mijn credo. Samen met de klant werken aan zijn of haar fysieke doelen en deze overtreffen. Hierdoor zie ik veel van mijn klanten niet alleen fysiek groeien, maar ook mentaal en persoonlijk boven zichzelf uitstijgen. Bij Westheticz geef ik Personal Training en Voedings- en Physique Begeleiding aan zowel sportende als niet-sportende vrouwen en mannen, in de leeftijd van 18 tot 50 jaar.”

Personal training
Onder zijn toeziend oog en kundige begeleiding, werken klanten tijdens personal trainingssessies samen met Wesley aan uiteenlopende doelen. Van het bouwen van meer spiermassa tot afvallen en van simpelweg onder begeleiding willen sporten tot het toewerken naar een specifiek doel, zoals een sport(wedstrijd).

Physique Begeleiding
De Physique Begeleiding vormt de ideale manier voor het winnen van spiermassa. Klanten krijgen op maat gemaakte voedings- en trainingsplannen, waarmee zij hun fysiek en spiermassa zo effectief mogelijk verbeteren. Binnen dit traject worden klanten zowel online als offline door Wesley begeleid. Tijdens persoonlijke check-ups (met onder andere een meting van het vetpercentage) kijkt Wesley samen met zijn klanten naar hun trainings- en lifestyleresultaten en bespreekt waar ruimte mogelijk is voor verbetering. Daarnaast kunnen klanten via online communicatiemogelijkheden 24/7 bij Wesley terecht voor onder andere vragen en feedback op trainingstechniekvideo’s. Op deze manier vormt Physique Begeleiding de ideale manier om, zowel als beginnend en gevorderd krachtsporter, zoveel mogelijk spiermassa te winnen. Daarnaast leren zijn klanten veel over training, voeding en lifestyle, zodat zij de behaalde resultaten na de begeleiding zelfstandig voort kunnen zetten.

Voedingsbegeleiding
De persoonlijke voedingsbegeleiding van Westheticz vormt de ideale stok achter de deur om gewicht te verliezen en in een betere shape te komen. Door middel van een op maat gemaakt voedingsplan en persoonlijke consults, in combinatie met dagelijkse contactmogelijkheden voor vragen, tips en motivatie, komen klanten tot hun gewenste resultaten. Door de focus te leggen op het veranderen en aanpassen van leefstijl en gewoontes, zijn klanten goed in staat om behaalde resultaten ook na het begeleidingstraject vast te houden.

Recensies
Uit de recensies op zijn website (www.westheticz.nl) blijkt de deskundigheid van Wesley als coach. “Gedreven en deskundige Trainer/Coach op fysiek- en voedingsgebied. Streeft naar perfectie en biedt een goede ondersteuning in het behalen van de gestelde doelen.”

Neem gerust contact op om een gratis en vrijblijvende intake met Wesley in te plannen.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief