Wethouder Fred Dellemijn overhandigt het ‘We zijn er voor elkaar’ promotiepakket aan eigenaresse Kim van Bloemen bij Kim, Stationsplein 47 in Heiloo.
Wethouder Fred Dellemijn overhandigt het ‘We zijn er voor elkaar’ promotiepakket aan eigenaresse Kim van Bloemen bij Kim, Stationsplein 47 in Heiloo. (Foto: aangeleverd)

Actie 'We zijn er voor elkaar' goed van start

HEILOO - De gemeente Heiloo is onder de vlag van Natuurlijk Heiloo een nieuwe promotiecampagne gestart, 'We zijn er voor elkaar'. 

Wethouder Fred Dellemijn: “We willen met de ‘We zijn er voor elkaar’ promotiecampagne de goede inzet en fijne sfeer in het dorp uitdragen. In Heiloo hoef je het niet alleen te doen, we doen het met en voor elkaar! Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties blijven we de schouders eronder zetten in en na coronatijd.”

Sinds 22 juni kom je in het dorp dan ook verschillende uitingen van de campagne tegen. Koop lokaal, let een beetje op elkaar, geef elkaar de ruimte... De campagneposters hangen door het hele dorp en bij winkels en horeca. Een speciaal promotieteam deelde samen met wethouder Dellemijn promotiepakketten uit aan de ondernemers. De boodschap is duidelijk, in Heiloo doen we het met en voor elkaar. En dus winkelen we lokaal en wordt er gretig gebruikgemaakt van de bezorgservice van de diverse (horeca-)ondernemers. Kortom, we zijn er voor elkaar.

Meer berichten