Foto: Pixabay

Mamma Mia! à la corona

HEILOO - Musical in coronatijd: de groep Heilooër jongeren heeft lang niet samen kunnen repeteren. Eenmaal weer toegestaan, mocht er nog steeds niet samen gedanst en gezongen worden. Toch heeft de musicalgroep van Muziek- en Dansschool Heiloo dit creatief opgelost. 

Afgelopen zondag 28 juni presenteerde de groep de theaterscènes van de musical Mamma Mia! die ze wél hadden kunnen oefenen onder leiding van actrice Annieke Sloet van Oldruitenborgh. Misschien heeft u Annieke wel eens gezien op televisie. Ze speelde namelijk in bekende televisieprogramma’s als Onderweg naar morgen, 12 steden 13 ongelukken en Westenwind. Momenteel geeft ze les in Heiloo aan de Theaterbende en de Musicalproductiegroep. Onder haar vleugels kwamen de talenten van de jongeren goed uit de verf. 

Helaas mochten dans, zang en spel door de coronamaatregelen nog niet samenkomen. Maar wat de leerlingen van de musicalgroep in ieder geval heel goed geleerd hebben de afgelopen tijd is, om ten tijde van crisis en quarantaine, toch samen te werken. Bovenal hebben ze leren improviseren. Dat lieten de leerlingen van Annieke afgelopen zondag zien aan het publiek. Ze improviseerden enkele scènes in het bijzijn van en op aangeven van het publiek. En dat deden ze vol overgave en heel overtuigend.

Meer berichten