Marcel (links) was jaren de drijvende kracht achter de jeugdtrainingen.
Marcel (links) was jaren de drijvende kracht achter de jeugdtrainingen. (Foto: aangeleverd)

Hoofdtrainer Marcel de Graaf neemt na 25 jaar afscheid bij Terriërs

HEILOO - Ondanks de hoge temperatuur was het vrijdag 26 juni een verfrissend en spetterend geheel bij de Terriërs: watersproeiers, waterpistolen en hockeyoefeningen met water zorgden voor de nodige verfrissing. Het waterspektakel was de slottraining van dit seizoen.

Tijdens deze laatste training droeg Marcel de Graaf na 25 jaar zijn taak als hoofdtrainer van kinderen t/m 10 jaar over aan een nieuwe generatie leiders. “Het is genieten als ik de kinderen zie hockeyen, dat vervult me met een warm gevoel. Kinderen in ontwikkeling is een boeiend fenomeen! En er zitten echte toppers bij de groep trainers die de Terriërs heeft, we hebben iets moois te bieden!” aldus Marcel de Graaf. Jarenlang was hij de drijvende kracht achter de jeugdtrainingen. Zijn enthousiasme en passie voor hockey en deze leeftijdsgroep zorgden ervoor dat vele Heilooërs onder zijn hoede hebben kunnen genieten van de trainingen en zich konden ontwikkelen. Marcel blijft verbonden aan de vereniging.

Na de zomervakantie gaan de hockeytrainingen voor de jeugd weer van start. Jongens en meiden t/m 12 jaar zijn van harte welkom voor proeftrainingen.

Meer berichten