Een nieuwe naam en een nieuw logo voor Tennis Padel Club Heiloo.
Een nieuwe naam en een nieuw logo voor Tennis Padel Club Heiloo. (Foto: aangeleverd)

Tennis Padel Club Heiloo houdt Heiloo deze zomer in beweging

HEILOO - Voor buitenactiviteiten en gezelligheid hoef je deze zomer Heiloo niet uit. TPC Heiloo (Tennis Padel Club Heiloo) biedt in de zomermaanden een fantastisch zomerprogramma en ook de kantine blijft open.

De aftrap wordt gegeven op zaterdag 4 juli met gratis tennis- en padelclinics voor iedereen die tennis, padel en TPC Heiloo wil ervaren. Op deze dag wordt ook de sportstrippenkaart Heiloo geïntroduceerd. Met de sportstrippenkaart kun je voor €5 per keer terecht bij allerlei sportaanbieders. Bij TPC Heiloo kun je terecht voor tennis- en padelclinics en kun je vrij spelen.

Weet je nu al dat je de hele zomervakantie wilt tennissen en padellen, dan kun je ook een zomerabonnement nemen. Met het zomerabonnement kun je voor €30 de hele zomervakantie alle dagen overdag én in het weekend spelen. Jeugd betaalt zelfs maar €25 om de rest van het jaar vrij te spelen. Tenslotte is het ook mogelijk een losse tennisbaan of padelbaan te huren.

Alle informatie over de mogelijkheden is terug te vinden op de website www.tpcheiloo.nl

Nieuwe sport, nieuwe naam, nieuw logo
In 2019 heeft TC Heiloo United padel geïntroduceerd. Het was een volgende stap in de ontwikkeling van de vereniging. Bij de ontwikkelingen passen ook een nieuwe naam en een nieuw logo. Eerder was al gekozen voor de naam: Tennis Padel Club Heiloo, of kortaf TPC Heiloo. Deze week is het nieuwe logo onthuld.

Meer berichten