Zit jij deze zomer in 'playa del achtertuin'?
Zit jij deze zomer in 'playa del achtertuin'? (Foto: Pixabay)

Wat doe jij deze zomer?

HEILOO - Hoe je het ook wendt of keert, de zomervakantie zal er voor veel mensen anders uitzien dan anders. Vakanties werden omgeboekt, geannuleerd of vakantieplannen werden uitgesteld, allemaal vanwege het coronavirus. 

De zomerbraderie, kermis en tal van evenementen gaan dit jaar aan onze neus voorbij. De redactie van de Uitkijkpost is benieuwd hoe jij dit jaar je zomervakantie inricht? Ga je op vakantie? En zo ja, in hoeverre heb je je plannen aan moeten passen? Of heb je besloten thuis te blijven? En hoe ziet jouw vakantie er dan uit in 'playa del achtertuin'? Het kan ook zijn dat je deze zomer doorwerkt en hoopt op een mooie vakantie in het najaar? Of gebruik je je vrije weken om dan eindelijk de tuin op te knappen of het huis te schilderen? 

Laat je ons weten hoe jij je deze zomer gaat vermaken? Heb je een mooi verhaal over jouw vakantie of heb je een leuke tip voor de thuisblijvers? Laat het ons weten in een mail naar redactie@uitkijkpost.nl en wie weet wordt jouw reactie verwerkt in een artikel in de krant van woensdag 1 of 8 juli. (Houd bij het aanleveren van tekst een lengte van 150 - 250 woorden aan. Minder woorden mag altijd, meer tekst is moeilijker om te verwerken.)

Meer berichten