De meiden van MC2 en MC3 speelden een zinderende finale.
De meiden van MC2 en MC3 speelden een zinderende finale. Foto: aangeleverd

Meiden Terriërs strijden om coronacup

Algemeen

HEILOO - Op last van Mark Rutte ligt het hockeyseizoen al sinds maart stil. Sinds een maand is het de jeugd wel weer toegestaan om te trainen. De competitie kan echter nog niet van start gaan. Om het seizoen toch op een leuke, sportieve manier af te sluiten werd daarom bij de Terriërs onderling gestreden om de coronacup.

Afgelopen vrijdagavond kwam het tot een kokend hoogtepunt: de finale om de coronacup tussen de Terriërsmeiden van de MC2 en MC3. Na een zeer spannende finale met shoot-outs was het uiteindelijk de C2 die met de coronacup naar huis ging.

Een officiële prijsuitreiking was door de richtlijnen van het RIVM helaas niet mogelijk. Maar Heilooër wethouder sportzaken Rob Opdam stak de finalisten toch nog een mooi hart onder de riem met een welgemeende videoboodschap.

Laten we met z’n allen hopen dat de strijd om de coronacup eenmalig is geweest. Iedereen snakt naar een pandemievrij volgend seizoen. Dan kan deze coronacup uiteindelijk als een herinnering naar het museum zodat volgende generaties kennis kunnen nemen van deze moeilijke periode in onze huidige tijd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief