Voorgrond: Mike en vader Jos.
Achtergrond: Ramona, Samantha en moeder Yvonne.
Voorgrond: Mike en vader Jos. Achtergrond: Ramona, Samantha en moeder Yvonne. Foto: aangeleverd

Creëer uw eigen spa met Total Wellness Company

Algemeen Bedrijf Belicht

Total Wellness Company
Westerweg 170
1852 AN Heiloo
072-534 90 35 www.wellnessverkoop.nl info@total-wellness-company.nl
Fb / insta: totalwellnesscompany

Achter Westerweg 170 gaat een riante tuin schuil waarin men op afspraak de luxe wellnessproducten van Total Wellness Company kan beleven. In de ‘belevingstuin’ vinden we verschillende jacuzzi’s, van een basisuitvoering tot de meest geavanceerde die er bestaat, een gezellige lounge, een design buitendouche en een buitensauna in de vorm van een wijnvat.

In de sfeervolle tuinkamer knispert de houtgestookte saunakachel die de ruimte aangenaam verwarmt. “Dit is het creatieve hoofdkwartier van ons familiebedrijf,” glimlacht Ramona aan de gezellige houten tafel. In deze binnenruimte worden diverse stoomcabines, infraroodcabines en binnensauna’s geshowd. Het bedrijf is dealer van prachtige merken zoals HotSpring Spa’s, Dundalk Leisure Craft en Tylö Helo.

Uniek maatwerk en excellente service
Het bedrijf heeft zich naast standaardproducten gespecialiseerd in maatwerk: houtsoorten, mozaïektegeltjes en modern glaswerk zijn te bezichtigen in allerlei kleuren en materialen. In overleg met de klant wordt een moodboard gemaakt waarmee Total Wellness Company aan de slag gaat. Het unieke maatwerk wordt zelf gebouwd aan de Westerweg, hierbij komt de achtergrond van broer Mike als ingenieur en van vader Jos als bouwkundige goed van pas.

Ook leveren zij de wellnessproducten inclusief inmeten, plaatsing en service, niet alleen bij particulieren maar ook bij sportscholen, spa’s en hotels. “Wij zijn erg trots dat o.a. Waldorf Astoria Amsterdam en het Amstel Hotel tot onze clientèle behoren. Net als voor onze particuliere klanten zijn voor hen onderhoud en service ook van groot belang en dat vinden ze bij ons,” zo vertelt Mike.

Staycation: ontspanning in en om het huis
“Mensen zijn zich steeds meer bewust van hun gezondheid en het vinden van ontspanning. Vooral in deze tijd het liefst in en om het huis,” legt Ramona uit. Hoe fijn is het dan om thuis te kunnen ontspannen in je eigen jacuzzi, sauna of stoomcabine. Inruilen en upgraden is ook mogelijk, de ingeruilde producten vindt u terug op de website.

Een trend is de zwemspa: een rechthoekig zwembad met aan de ene kant een jacuzzi en aan de andere kant een zwembad met tegenstroom. De zwemspa neemt niet veel ruimte in, is altijd klaar voor gebruik en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Een hechte en gedreven familie
Ouders Jos en Yvonne richtten Total Wellness Company precies twintig jaar geleden op. Een jubileumjaar dus! Zij gaven hun passie voor wellness en ondernemen door aan de volgende generatie: zoon Mike is mede-eigenaar en geeft klanten bouwkundig advies, ontwerpt het maatwerk en begeleidt de projecten. Dochter Ramona is gespecialiseerd in het vinden van de best passende HotSpring Spa voor iedere klant en kent alle ins en outs van dit merk. Dochter Samantha springt bij waar nodig en wordt regelmatig ingezet als covermodel voor de marketing en communicatie-uitingen die Ramona verzorgt.

20 juni: save the date!
Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar die prachtige belevingstuin aan de Westerweg? Op zaterdag 20 juni viert Total Wellness Company het 20-jarig bestaan met de ‘Open Wellness Belevingstuin 2020’. Zij laten u graag kennismaken met de wellnessproducten en u kunt gelijk profiteren van mooie jubileumacties. Geef al uw zintuigen de kost en dompel u letterlijk en figuurlijk onder in de ontspannende en comfortabele wellnesspareltjes van de familie Dekker. Uiteraard coronaproof. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Tekst: Margreeth Anema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief