Tijdens de Zomerspelen Heiloo kunnen kinderen genieten van een week lang buitenactiviteiten.
Tijdens de Zomerspelen Heiloo kunnen kinderen genieten van een week lang buitenactiviteiten. (Foto: aangeleverd)

Zomerkamp Heiloo organiseert Zomerspelen!

HEILOO - Na de succesvolle edities van Zomerkamp Heiloo, organiseren Jongerenwerk Heiloo en de Buurtsportcoaches van Holland Sport dit jaar vanwege het coronavirus iets anders: de Zomerspelen Heiloo! 

Tijdens de Zomerspelen kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool genieten van een week lang buitenactiviteiten onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.

Van maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli worden dagelijks activiteiten georganiseerd op de ijsbaan in het bos van Heiloo. Om zo goed mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen en de kans dat de Zomerspelen door mogen gaan zo groot mogelijk te maken, kan iedere leeftijdscategorie dagelijks 1.5 uur in kleine groepjes spelen en sporten. Daarnaast worden op het terrein diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan alleen voor de hele week. Inschrijven kan vanaf dinsdag 23 juni om 19:00 uur via jongerenwerkbuch.nl/activiteiten. Hier vind je ook meer informatie over de Zomerspelen. Deelname kost €12,- per deelnemend kind. In totaal kunnen er 180 kinderen meedoen aan de Zomerspelen. Als de Zomerspelen door het coronavirus niet door kan gaan, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Vragen over de Zomerspelen? Neem dan contact op met Jongerenwerker Maarten: maarten@jongerenwerkheiloo.nl of 06-15596978.

Tot in de zomervakantie!

Meer berichten