Uitreiking donatie Highlow Rangers aan Stichting Sports4All Heiloo.
Uitreiking donatie Highlow Rangers aan Stichting Sports4All Heiloo. (Foto: Kees Hageman)

Highlow Rangers verrassen G-sporters

HEILOO - De Stichting Sports4All Heiloo heeft een donatie in ontvangst genomen van de Highlow Rangers.

Door een toevallige ontmoeting op de kermis in Egmond-Binnen kwam een van de begeleiders van het G-Bowlen in Heiloo in gesprek met enkele leden van de Highlow Rangers. Tijdens dat gesprek kwam ook het plan over de reis naar Gambia ter sprake. Aan de ondernemende reizen van de Highlow Rangers met Jeeps en motoren, koppelen zij altijd een goed doel, zowel in het land van bestemming als in hun eigen dorp Heiloo. Zo ontstond het idee om deze keer de G-Sporters (verbonden aan Stichting Sports4All Heiloo) als goed doel te kiezen.

Net één dag voor het uitbreken van het coronavirus keerde de groep terug in Nederland. Dat was al een belevenis op zich naast de vele ups en downs die hun reis naar Gambia had opgeleverd. Nu, na 2,5 maand wachten, vonden zij dat het tijd werd om het donatiebedrag aan de Stichting Sports4All Heiloo bekend te maken én te overhandigen. De stichting was uitermate blij met de overhandiging van het fantastische bedrag van € 3500. De stichting geeft inzage hoe dit bedrag besteed gaat worden.

Als u meer wilt weten over het doen en laten van de Highlow Rangers en deze hechte vriendengroep wilt volgen via hun reisverhalen en inzet voor goede doelen, kijk dan eens op www.highlowrangers.nl

Meer berichten