Afbeelding
Foto: STiP Fotografie

Daphne Ullers Coaching & Training

Algemeen Bedrijf Belicht

Word niet langer geleefd, maar kom tot leven

Adres: Dokterslaan 30, 1851 BT Heiloo; telefoon: 06-22525315; e-mail: hello@daphneullers.nl; website: www.daphneullers.nl

Daphne Ullers, getrouwd met Michiel en moeder van twee puberzonen, heeft in 2019 het roer volledig omgegooid. Lange tijd dacht zij dat het in het leven ‘soms gewoon even tegenzit’, en dat ze op andere momenten toevallig mazzel had. Een gevoel dat velen zullen herkennen. Tot ze ontdekte dat ze hier met PSYCH-K® veel meer invloed op had, en ze haar leven een andere wending kon geven.

‘Dat lukt me toch niet…’
PSYCH-K® kwam begin 2018 - via haar werk - toevallig op haar pad. Sindsdien gelooft Daphne niet meer in toeval. Ze raakte zo enthousiast over PSYCH-K® dat ze meerdere trainingen is gaan volgen. Sinds 2019 is Daphne gecertificeerd PSYCH-K® Facilitator. Ze is ervan overtuigd dat we veel meer invloed hebben op wat ons ‘overkomt’ dan we ons realiseren. “Je kent het vast: dat stemmetje in je hoofd dat je influistert: ‘Dat lukt me toch niet’, ‘Daar ben ik te oud voor’, ‘Dit kunnen anderen veel beter’. Behalve dat het irritant is, heeft dit stemmetje enorm veel invloed op je dagelijkse gedrag,” licht Daphne toe.

Wat is PSYCH-K®
PSYCH-K® is een simpel en krachtig proces om gewoonten, patronen, gevoelens en overtuigingen snel, effectief en blijvend te veranderen en het lichaam vrij te maken van stress. PSYCH-K® werkt rechtstreeks op het onderbewustzijn, waardoor resultaten heel snel zijn. De resultaten zijn blijvend omdat het bewustzijn én het onderbewustzijn erbij betrokken worden.

“Neurowetenschap heeft bewezen dat wij voor 95% worden beïnvloed door onze overtuigingen in ons onderbewustzijn. Met andere woorden: wanneer we even afdwalen met onze gedachten vallen we terug op onze automatische piloot. Wil je dus iets veranderen, dan zal je niet alleen bewuste aandacht en doorzettingsvermogen (5%) nodig hebben. Om blijvend te veranderen, mag je dus ook met je automatische piloot aan de slag, het onderbewustzijn.”

‘Wat wil je wél?’-sessie
En dit is precies wat Daphne doet in een PSYCH-K® sessie. De anderhalf uur durende sessies vinden plaats bij haar thuis aan de gezellige keukentafel, zodat de cliënt zich meteen op zijn of haar gemak voelt. “Vanuit het antwoord op de vraag ‘wat wil je wél?’ komen we tot nieuwe overtuigingen, zoals bijvoorbeeld ‘Ik vertrouw mezelf’, of ‘Ik mag er zijn’. Deze slaan we als een soort upgrade op je harde schijf op. Zodat je voortaan ‘automatisch’ anders denkt, voelt en handelt.. Waardoor je met meer vertrouwen nieuwe stappen durft te zetten. En je niet langer geleefd wordt, maar de regie over je leven terughebt.”

PSYCH-K® is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het is effectief bij thema’s zoals omgaan met angsten, onzekerheid, perfectionisme en stress. In de huidige tijd kunnen de sessies ook via videobellen worden gehouden. Geïnteresseerd wat het voor jou kan betekenen? Ga dan naar de website: www.daphneullers.nl of neem rechtstreeks contact op met Daphne Ullers.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio