Taart en bloemen nam basisschool de Meander samen met Forte op donderdag 14 mei in ontvangst. Net als alle basisscholen en kinderopvanglocaties in Heiloo, ontvingen zij de traktatie van gemeente Heiloo. Als gebaar van dank en waardering. Vanwege de bijzondere en flexibele inzet van docenten en kinderopvang medewerkers tijdens de coronasituatie. Samen houden we het coronavirus onder controle.
Taart en bloemen nam basisschool de Meander samen met Forte op donderdag 14 mei in ontvangst. Net als alle basisscholen en kinderopvanglocaties in Heiloo, ontvingen zij de traktatie van gemeente Heiloo. Als gebaar van dank en waardering. Vanwege de bijzondere en flexibele inzet van docenten en kinderopvang medewerkers tijdens de coronasituatie. Samen houden we het coronavirus onder controle. (Foto: STiP Fotografie)

Dank voor docenten en kinderopvangmedewerkers in BUCH

REGIO - Net als in heel Nederland openden ook in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo basisscholen en de kinderopvang vanaf 11 mei weer hun deuren. 

Om dank en waardering uit te spreken voor de bijzondere en flexibele inzet van docenten en kinderopvang medewerkers, in de weken vanaf 16 maart en voor de komende periode, hebben de gemeenten in samenwerking met lokale bakkers en bloemisten hen een taart en een bos bloemen laten bezorgen.

 Wethouders BUCH: “Scholen en opvangorganisaties hebben de afgelopen weken in korte tijd hun werkzaamheden steeds moeten aanpassen. Dat vraagt enorme inzet en flexibiliteit van medewerkers. Met het gebaar spreken de gemeenten hun dank en waardering uit voor alle inzet om onderwijs en opvang tijdens de coronasituatie mogelijk te maken.

 Vanaf 16 maart tot en met het eind van de meivakantie volgden kinderen, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, onderwijs op afstand en niet ‘op school’. Vanaf 11 mei mogen kinderen weer voor de helft naar school. Scholen en kinderopvang bieden daarnaast vanaf 16 maart noodopvang voor kinderen met ouders met een cruciaal beroep en aan kwetsbare kinderen. Deze opvang gaat ook de komende weken nog door.

Meer berichten