Carolien Sterkman.
Carolien Sterkman. Foto: aangeleverd

First Reach Leefstijlcoaching

Algemeen Bedrijf Belicht

Start Vandaag! Afslanken met blijvend resultaat met coaching van een voedingsdeskundige.

Westerweg 389-8, 1852 PR Heiloo, telefoon: 06-21264690 (WhatsApp), www.firstreachcoaching.nl – mail: carolien@firstreach.nl

Wil jij al langere tijd afvallen, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Wil je meer energie en beter slapen? Heb je last van gewrichtsklachten door overgewicht en wil je meer spieropbouw? Lees dan vooral onderstaande tekst…

Samen met de gediplomeerde en ervaren Leefstijlcoach Carolien Sterkman krijg je grip op een gezonde lifestyle. Je volgt een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Vanaf 1 mei nieuw in de praktijk 'PowerSlim': Het wetenschappelijk onderbouwde concept om op een verantwoorde wijze af te vallen en op gewicht te blijven.

Wat is PowerSlim?
Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde leefstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon dat gemakkelijk te volgen is.

De voordelen van PowerSlim producten:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte aan koolhydraten
  • Gewichtsvermindering met behoud van spiermassa en met blijvend resultaat!

Met het PowerSlim Programma wordt de stofwisseling gereset, waardoor je weer gevoeliger wordt voor insuline. De overproductie van insuline neemt weer af en de vetafbraak neemt toe. Dus jouw gewicht daalt!

Naast het doel om gewicht te verliezen en jouw insulineresistentie te verminderen, biedt de coach van First Reach Leefstijlcoaching je het volgende:

  • Gezondere eet- en leefgewoonten en meer energie
  • Verkleinen van de kans op diabetes en hart- en vaatziekten
  • Afname van huidklachten, darmklachten, vermoeidheid en slapeloosheid
  • Verminderen van de kans op gewrichtsklachten, botafbraak en spierverslapping
  • Ruime aandacht voor gezonde voeding, zodat u ook zonder maaltijdvervangers uw gewicht op peil kunt houden.

Consequente aandacht voor de leefstijl met behulp van een coach is makkelijker vol te houden en garandeert een betere kwaliteit van leven.

Ben je geïnteresseerd geraakt door het bovenstaande, neem dan een kijkje op haar website: www.firstreachcoaching.nl. Mocht je dan nog meer informatie wensen, dan kun je een gratis oriënterend gesprek aanvragen. Op de website van Carolien vind je meer informatie over de praktijk, de begeleiding, de werkwijze en de kosten. Zij helpt haar cliënten graag verder naar een vitaler en gezonder leven!

Bij First Reach Leefstijlcoaching investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief.

Mail of bel nu met Carolien Sterkman van First Reach Leefstijlcoaching en maak een afspraak via: carolien@firstreach.nl of WhatsApp: 06-212 64 690.

Je bent van harte welkom!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant