Foto: Peter Bijkerk

Een liefdevolle erehaag voor Jeroen Bonhoff

HEILOO -  Op 5 mei kwam het droevige bericht naar buiten, dat Heilooër Jeroen Bonhoff op 48-jarige leeftijd, na een korte strijd tegen een ongeneeslijke ziekte, is overleden.

Zaterdag 9 mei, de dag van de uitvaart, werd er op twee plaatsen een erehaag gehouden. De Coronatijd verhinderde het, dat men via een condoleance afscheid kon nemen, zo is de erehaag ontstaan. De erehaag startte bij zijn huis op de Kuilenaar, waar buren, vrienden en kennissen hem in stilte voor de laatste keer de straat uit zagen rijden. De stoet is vervolgens doorgereden naar de Foresters en de Tennisvereniging, beide plaatsen waar Jeroen heel graag kwam. Jeroen was een organisator in hart en nieren en zeer actief bij de Foresters. Het was zijn doel om het voetbal voor iedereen in Heiloo te promoten. Bij de Foresters stond de tweede, bijzondere erehaag, bestaande uit het team van Thijmen (een van de zoons van Jeroen en Judith) en vele andere belangstellenden die nog iets voor Jeroen en zijn gezin wilden doen. Er klonk een spontaan applaus toen de rouwstoet langsreed. Het was een bijzonder en liefdevol eerbetoon.

Een persoonlijke reactie van Judith Bonhoff-Langedijk: "We zijn dankbaar voor de spontaniteit waarmee deze erehaag is ontstaan. We hebben het ervaren als heel waardevol en zijn geraakt door de vele mensen die wilden laten zien, wat Jeroen voor anderen betekend heeft."

Meer berichten