Foto: archief Uitkijkpost

Kunnen wij iets voor u doen?

HEILOO - Het Trefpunt is een belangrijke ontmoetingsplek voor inwoners van Heiloo. Helaas zijn onze ontmoetingsactiviteiten voorlopig gestopt maar onze diensten gaan in (aangepaste) vorm door zoals:

Belmaatje
Wellicht dat u zich nu een beetje ‘op een eilandje’ voelt zitten omdat de activiteiten waar u normaal gesproken naartoe gaat, geannuleerd zijn. Dan kan het soms voor afleiding zorgen als iemand telefonisch een praatje met u wil maken. Gewoon iemand die u een luisterend oor biedt.

Boodschappenhulp
In verband met het coronavirus is het nu voor ouderen niet raadzaam om zelf de boodschappen te doen. U kunt juist nu een beroep doen op onze (jonge) vrijwilligers die voor u klaarstaan om uw boodschappen te doen.

Wandelmaatje
Bent u het zat om de hele dag maar binnen te zitten? Dan is het misschien een leuk idee om met een van onze vrijwilligers een rondje om te gaan. Uiteraard op gepaste afstand van 1,5 meter.

Vriesverse maaltijden
Een ruime keuze uit maaltijden die op maandag bij u worden thuisbezorgd.

Overige
Wij zijn telefonisch (072-533 12 97) of via e-mail (info@trefpuntheiloo.nl) gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Wij zitten klaar om u te helpen!

Meer berichten