Foto: Pixabay

Behoefte aan een gedicht? Bel de Poëzie-lijn van de bibliotheek

REGIO - In deze vreemde tijden is het gesprek van de dag het coronavirus. Op tv, in de supermarkt... we kunnen er niet omheen. Maar soms is het fijn om je gedachten op iets anders te richten. En om een gesprek te hebben dat eens niet over het Corona virus gaat. Daarom heeft Bibliotheek Kennemerwaard op maandag 30 maart de Poëzie-lijn gestart.

Hoe werkt de Poëzie-lijn?
De Poëzie-lijn werkt heel eenvoudig. Je belt of mailt naar de klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard: telefoon: 072 – 515 66 44 of email: klantenservice@bknw.nl

Van maandag tot vrijdag word je tussen 13.00 en 16.00 uur gebeld en lezen wij een mooi gedicht aan je voor. Daarna praten we na over wat je van het gedicht vond. Er zijn gedichten voor alle leeftijden en in verschillende genres. Iedere dag zijn er weer nieuwe gedichten. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Poëzie-lijn voor iedereen
Ben je benieuwd welke gedichten we voor jou uitgezocht hebben? Ben je een echte poëzie liefhebber? Of helemaal onbekend met poëzie? De poëzie-lijn is er voor iedereen! Pak de telefoon en bel.

Meer berichten