Deze kunst was tijdens de kunstparade in 2019 te bewonderen in de binnentuin van het Willibrordus Business Centrum.
Deze kunst was tijdens de kunstparade in 2019 te bewonderen in de binnentuin van het Willibrordus Business Centrum. (Foto: Gertjan Zeeman)

Kunstparade moet helaas een jaar overslaan

HEILOO - De Kunstparade in Heiloo gaat in verband met het coronavirus dit jaar helaas niet door. Het bestuur van de Stichting Kunst-Zin Heiloo vindt het niet verantwoord om vrijwilligers, deelnemers en bezoekers aan een eventuele besmetting van het virus bloot te stellen.

De vrijwilligers zijn al enige tijd druk bezig met alle voorbereidingen voor dit culturele evenement in juni en waren zeer verheugd dat er dit jaar meer aanmeldingen van exposanten zijn dan vorig jaar. Iedereen had er veel zin in maar helaas kan de Kunstparade dit jaar dus niet doorgaan. Het bestuur en de vrijwilligers betreuren dit enorm maar zijn ook vastbesloten om de Kunstparade in 2021 tot een enorm succes te maken. Zij hopen dat iedereen dan, in goede gezondheid, aan het evenement kan deelnemen!

Het bestuur hoopt op begrip van alle betrokkenen en hoopt ook dat iedere kunstenaar, iedere sponsor en iedere vrijwilliger die zich had aangemeld voor de Kunstparade in 2020, dat ook weer zal doen voor de Kunstparade in 2021!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar, en graag tot volgend jaar!

Namens het bestuur van de Stichting Kunst-Zin Heiloo,

Erik Smits (voorzitter)

Meer berichten