Afbeelding
Foto: Chenaux Jonkhart

Magisch buitenconcert in tuin De Loet

Algemeen

HEILOO - Het initiatief Lichtpunt Heiloo heeft donderdagavond 26 maart een mooi vervolg gekregen. Na het uitlichten van de Witte Kerk op zondag 22 maart, werd donderdagavond speciaal voor de bewoners van verzorgingshuis De Loet de tuin uitgelicht in magische kleuren. 

De initiatiefnemer heeft hiervoor ook contact gezocht met harpist en dorpsgenoot Tom Slootman. Deze trakteerde de bewoners op een prachtig optreden. Hij speelde op zijn zelfgebouwde harp diverse Keltische nummers, waaronder ook zelf geschreven muziek. Zijn spel en zang in combinatie met de bijzondere aankleding bezorgde toeschouwers in en om De Loet kippenvel. Een kort clipje is hier te zien.

Het initiatief Lichtpunt Heiloo is ontstaan om inwoners van Heiloo een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden, door een bijzondere locatie of personen in Heiloo letterlijk uit te lichten. Normaal gesproken levert het Heilooër bedrijf dBme licht en geluid aan diverse evenement. Door dit initiatief hoopt ondernemer Servan Jonkhart van dBme een positieve bijdrage te leveren aan de saamhorigheid van de inwoners van Heiloo.

Wellicht zal binnenkort nog een plek, persoon of instelling in het licht gezet worden. Wie een goede suggestie heeft, mag dit doorgegeven aan Servan Jonkhart van licht- en geluidsbedrijf dBme via info@dbme.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant