Ciao Bella Skin Clinic op de Kerkelaan 8 in Heiloo.
Ciao Bella Skin Clinic op de Kerkelaan 8 in Heiloo. Foto: aangeleverd

Ciao Bella Skin Clinic verhuisd naar droomlocatie

Algemeen Bedrijf Belicht

Ciao Bella Skin Clinic
Kerkelaan 8
1851 HE Heiloo 
072 533 2310
info@madya-ciaobella.nl 
Fb/Insta: Ciao Bella Skin Clinic

Madya wist al vroeg wat ze wilde: ze startte op haar 18e schoonheidssalon Ciao Bella op de Nijverheidsweg. Door de nieuwe trends in de beautybranche te volgen en te blijven ontwikkelen en innoveren tilde de inmiddels 31-jarige Madya haar salon naar een hoger niveau. Ze breidde haar behandelingen uit en veel Heilooërs wisten de sympathieke en professionele vakvrouw  te vinden. Ciao Bella werd omgedoopt tot een ‘huidverbeterings- en anti-aging kliniek’, de benaming schoonheidssalon dekte de lading niet meer.

Naast het aanbod van diverse facials biedt Madya ook permanente make-up aan, maar ook microneedling en bioslimming bodybehandelingen. In samenwerking met cosmetisch arts drs. Tatjana Water is het ook mogelijk om een botox- en fillerbehandeling of bijvoorbeeld een ooglidcorrectie zonder litteken te ondergaan in de nieuwe salon.

Ontspanning én direct resultaat
Eén van haar paradepaardjes is de Nannic radiofrequentiebehandeling. “Deze behandeling lift direct de huid en maakt haar voller en stralender. Het mooie is dat je direct effect ziet,” vertelt Madya. De ontspannende massage met haar ‘strijkboutje’, zoals klanten het apparaat noemen, voelt warm en weldadig aan. “Na deze populaire behandeling kan je de huid verwachten die je ooit had, óf zelfs beter,” legt Madya uit.

Door al deze ontwikkelingen groeide Ciao Bella uit haar jasje. Madya ging op zoek naar een nieuwe locatie en als zij iets in haar hoofd heeft dan gebeurt het ook: vrijdag 28 februari opende Ciao Bella Skin Clinic feestelijk de deuren aan de Kerkelaan 8 in Heiloo. Een groter pand met maar liefst drie behandelruimtes “Wat is een geluk om hier te mogen werken, dit is een plek waar ik altijd van heb gedroomd,” aldus Madya.

De beste versie van jezelf
Madya gelooft in een totaalaanpak: “Een huidprobleem kan getriggerd worden door bijvoorbeeld voeding, verkeerde make-up en zelfs als je je haar wast met verkeerde producten. Om de huid weer in balans te brengen geef ik hier uitvoerig advies over,” vertelt zij. “Mijn doel is om cliënten het resultaat te geven waar zij voor komen. Ik gun iemand de beste versie van zichzelf,” vertelt Madya. Ze krijgt regelmatig bedankjes in de vorm van een bos bloemen en ze ontving onlangs een selfie met de tekst ‘Zie me stralen’ van een tevreden klant. Madya straalt zelf ook als ze de bedankjes laat zien.

Altijd VIP bij Ciao Bella
Regelmatig organiseert Madya VIPdagen. Tijdens de laatste VIPdag maakten klanten kennis met de heerlijke veganproducten van Cosmedix met daarbij uitgebreide uitleg van een Cosmedix-specialiste, die speciaal voor deze vipdag naar Heiloo kwam. Binnenkort zal er weer een VIPdag van Cosmedix plaatsvinden. “Ik houd van pure producten die snel resultaat geven: de producten van Cosmedix zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen en de formule is ook nooit op dieren getest.” Ook organiseert Madya make-up events en workshops met het nieuwe make-up merk Delilah, professionele make-up op basis van actieve natuurlijke ingrediënten die de huid ondersteunt en dé favoriet is van veel film- en tv-sterren. Via de nieuwsbrief houdt zij u graag op de hoogte.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant