Bram Zeestraten.
Bram Zeestraten. (Foto: aangeleverde foto.)

Bram Zeestraten maakt speciale bonbon om geld op te halen voor KWF

HEILOO - In samenwerking met Banketbakkerij Van Velzen heeft Heilooër Bram Zeestraten een bijzondere actie bedacht. Bram gaat namelijk als lid van team Kruisberg op 4 juni 2020 de berg op voor Alpe d'HuZes. Hij heeft daarom een speciale bonbon ontwikkelt, waar een deel van de opbrengst uiteindelijk naar het KWF gaat voor onderzoek naar kanker.

Zijn bonbon gaat een variant worden op de karamel-zeezout, in plaats van zeezout ga ik een ander ingrediënt om er een typisch Frans tintje aan te geven. Ze liggen al klaar bij Banketbakkerij Van Velzen. Ga jij Bram en zijn team steunen? 

Mijn naam is Bram Zeestraten en 4 juni ga ik als lid van team kruisberg de Alpe d huzes fietsen. Daarvoor ga ik op m'n werk bij banketbakkerij van Velzen een bonbon maken en die ik ga verkopen waar een deel van de opbrengst uiteindelijk naar het KWF gaat voor onderzoek naar kanker. Mijn bonbon gaat een variant worden op de karamel-zeezout, in plaats van zeezout ga ik een ander ingrediënt om er een typisch Frans tintje aan te geven. Aan het einde van de week liggen ze in de winkels: "'Opgeven is geen optie." 

Meer berichten