Foto: Archief Uitkijkpost

Kom alleen naar het gemeentehuis en milieustraat als het écht moet!

HEILOO - Kom alleen naar het gemeentehuis als het écht moet. We snappen dat dit gek is voor u. Ook voor ons. In deze bijzondere periode is het belangrijk nu alleen contact te hebben met elkaar als het echt nodig is. Ook willen we dat onze medewerkers gezond blijven, zodat ze de belangrijkste dienstverlening kunnen blijven doen. Daarom:

Regel zoveel mogelijk via onze website.Hebt u vragen? Mail naar Balie@heiloo.nl of bel naar 072- 535 66 66.Moet u écht langskomen? Bedenk dan of het nu echt moet of ook later kan. En maak een afspraak via onze website bij spoed.Betaal met pin.Hebt u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.Spoedzaken zijn: aangifte geboorte, aangifte overlijden, aantoonbare spoedeisende aanvragenU kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Deze tijden zijn gewijzigd, omdat onze medewerkers ook thuis moeten blijven bij een verkoudheid.  Hebt u het sociaal team nodig? Stel uw vraag via onze website of bel naar 072- 535 66 66. Tot en met maandag 6 april is er geen inloopspreekuur.

Pas goed op uzelf en elkaar.

Milieustraat en milieuparkjes
Laat spullen voor de milieustraat even thuis. Breng ze later naar de milieustraat. Of breng ze in kleine hoeveelheden. Dan kunnen ze op een normale manier verwerkt worden.Plaats geen spullen bij overvolle containers bij de milieuparkjes, zodat de omgeving netjes blijft. Door al het extra afval zijn de containers voller dan normaal. Er wordt met man en macht gewerkt om de containers te legen en alles netjes te houden.

Meer berichten