Alle exposanten, vlnr. de dames Philips (97), Vredeburg (88), van Ter Tholen (101) de heer Kraakman (91), Kraakman (86), Mantje (83), Jansen (95) en Smit (90).
Alle exposanten, vlnr. de dames Philips (97), Vredeburg (88), van Ter Tholen (101) de heer Kraakman (91), Kraakman (86), Mantje (83), Jansen (95) en Smit (90). Foto: STiP Fotografie

Bijzondere expositie bij de Bibliotheek Heiloo

Algemeen

HEILOO - Dinsdag 10 maart is een heel bijzondere expositie geopend in de Bibliotheek. Tal van collages, boetseerwerk en zijden sjaals, gemaakt door bewoners van De Loet, zijn daar tot 12 april voor bezoekers te zien.

Een fijne dagbesteding is belangrijk voor iedereen en voor een deel van de bewoners van De Loet is de boetseerclub en de creatieve middag een moment om naar uit te kijken. Veel bewoners hebben hun hele leven gebreid, geschilderd, geborduurd of iets anders gedaan. Dat lukt niet altijd meer maar om creatief bezig zijn vinden ze nog steeds heel fijn. De gezelligheid staat bij deze middagen voorop en gezamenlijk aan een werkstuk werken met een kopje koffie en muziek op de achtergrond maakt zo'n middag compleet.

Tijdens de opening werd stilgestaan bij Theo Schut. Een zeer creatieve man die uitkeek naar de expositie. Helaas mag Theo de expositie niet meer meemaken, hij overleed enige tijd geleden. Zijn prachtige boetseerwerk is tijdens de expositie nog wel te zien in een vitrine in de bibliotheek.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant