Het team Van der Borden Vastgoedprofessionals Heiloo. Vlnr. Jan Kaandorp, Jan-Jaap van der Borden, Angelique Schutz, Pieter van der Borden. Zittend, Opa Jan van der Borden en Annesophie van der Borden
Het team Van der Borden Vastgoedprofessionals Heiloo. Vlnr. Jan Kaandorp, Jan-Jaap van der Borden, Angelique Schutz, Pieter van der Borden. Zittend, Opa Jan van der Borden en Annesophie van der Borden (Foto: STiP Fotografie)

Na 25 jaar begint de lente opnieuw

HEILOO – Op 14 februari opende de nieuwe vestiging van Van der Borden Vastgoedprofessionals aan de Stationsweg 76. Zaterdag 22 februari hield het kantoor open dag. Voor wie vroeg een kijkje kwam nemen stond er een bosje tulpen klaar.

Van der Borden Vastgoedprofessionals aan de Kennemerstraatweg is een begrip. Maar na ongeveer 25 jaar werd de locatie te klein en de bereikbaarheid was te slecht. Daarom verhuisde het kantoor half februari naar een groter pand. Een pand met een betere bereikbaarheid. Meer parkeervoorzieningen en meer mensen die langs lopen. Ook het interieur is meer van deze tijd. Een tijd waarin de Jan-Jaap en Annesophie van der Borden (alweer de 4e generatie Van der Borden) hun vleugels uitslaan om de naam Van der Borden in al zijn glorie voort te laten bestaan.

Meer berichten