The Buk Danny Boogie Band speelt zaterdag het dak eraf bij La Strada.
The Buk Danny Boogie Band speelt zaterdag het dak eraf bij La Strada. (Foto: ehoetjes)

The Buk Danny Boogie Band bij La Strada

HEILOO - In de jaren 60 had Heiloo nog niet zoveel inwoners. Veel van hen waren agrariër of werkten bij 'de stichting' of de 'Horna' (later Campina/Melkunie). 

De mensen kregen meer geld tot hun beschikking en men ontdekte dat bier naar meer smaakte. De A9 was er nog niet; de Kennemerstraatweg was de Route66 van Den Helder naar de Zaan, de belangrijkste 'autostrada' van Noord-Holland-Noord. Bep en Dirk Nanne openden aan deze Kennemerstraatweg 'La Strada'. Zij schonken een prettige pils en iedereen voelde zich er veilig en fijn.

Inmiddels zijn Bep en Dirk in de herfst van hun carrière. Aangezien het toch niet echt wil winteren heeft The Buk Danny Boogie Band besloten om op zaterdag 22 februari de lente in te luiden. In Café La Strada, op primetime rond 22.00 uur maakt The Buk Danny Boogie Band met niemand minder dan Hoetjes & Hoetjes, Kraakman, Klaase Mooy & Zonderhuis zijn opwachting.

Natuurlijk zijn er allerlei redenen om niet te komen, allemaal herkenbaar en volkomen acceptabel. Maar soms hoor je later dat er een avond is geweest die je niet had willen missen. En dan vind je het heel jammer dat je de jongens uit de Jambuurt hebt gemist, of de Horna's. Vandaar dit bericht. Marco Borsato zal er niet bij zijn en Ronnie Flex kan ook niet. Maar velen wel.

'There's boogie on the beaches. There's boogie on the land. We never surrender: The Buk Danny Boogie Band.'

Zaterdag 22 februari, café La Strada, Kennemerstraatweg 215, Heiloo

Meer berichten